Expertiza accidentului din Caransebes: Masina avea 41 km/h

Vineri, 27 August 2010, ora 22:28
3398 citiri
Expertiza accidentului din Caransebes: Masina avea 41 km/h

Expertiza in cazul accidentului produs, in urma cu aproape trei saptamani, pe pista aeroportului din Caransebes, in timpul unui concurs de motocros, circula doar cu 41 de kilometri la ora, arata expertiza realizata in acest caz, relateaza Realitatea Tv.

Astfel, potrivit expertilor, accidentul in care au fost raniti patru oameni ar fi putut fi evitat de catre ambele parti.

Expertiza a fost ceruta chiar de Cristian Ungur, soferul acuzat ca a ranit ranit persoane.

Potrivit procurorului de caz, expertiza nu va fi luata in calcul in proces, ci se vor folosi probele initiale. Primul termen de judecata este programat la inceputul saptamanii viitoare. Cristian Ungur este acuzat de lovire, vatamare corporala grava, ultraj contra bunelor moravuri si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Accidentul de la Caransebes: Soferul avea alcoolemie peste 2 la mie

Tanarul care a accidentat cu masina patru oameni, la o competitie de motociclism in Caransebes, s-a urcat la volan avand o imbibatie alcoolica in sange mai mare de 0,80 miligrame la mie, limita legala, conform unui comunicat remis de Parchetul General la scurt timp dupa producerea accidentului.

Cristian Alexandru Ungur a fost arestat preventiv sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala grava (o fapta), loviri sau alte violente (trei fapte), conducere a unui autoturism avand o imbibatie alcoolica in sange mai mare de 0,80 mg/ la mie si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

De asemenea, procurorii au constatat ca cele patru victime lovite de Cristian Ungur pe pista Aeroportului Caransebes au suferit leziuni pentru a caror vindecare sunt necesare de la 5 pana la 100 de zile. Dupa incident, tanarul a parasit in mare viteza incinta aeroportului si s-a indreptat spre o localitate din imediata apropiere a acestuia. Ulterior, insa, acesta s-a prezentat in fata organelor de politie.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#aeroport caransebes, #accident aeroport, #accident motociclisti Caransebes , #accident