New York: Un elicopter s-a prabusit peste o cladire UPDATE

Luni, 10 Iunie 2019, ora 22:29
7772 citiri
New York: Un elicopter s-a prabusit peste o cladire UPDATE
Foto: Arhiva Pixabay

Un elicopter a intrat, luni, intr-un imobil din Manhattan, a anuntat departamentul de pompieri al metropolei americane New York.

Imobilul este situat pe artera Seventh Avenue din centrul Manhattan-ului, relateaza Reuters, preluat de Agerpres.

Echipe de pompieri au ajuns la locul prabusirii, care s-a produs pe o vreme ploioasa, a indicat departamentul, pe Twitter.

UPDATE: Pilotul elicopterului care s-a prabusit pe o cladire din Manhattan a decedat, fiind singura persoana aflata la bord, iar autoritatile au informat ca nu exista alte persoane ranite, scrie News.ro.

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat ca este foarte posibil ca pilotul sa fi incercat o aterizare de urgenta pe acoperisul cladirii.

In urma impactului s-a produs un incendiu, pe care pompierii au reusit sa il controleze, a mai spus guvernatorul, citat de CBS, relateaza Mediafax.

"Din primele informatii, se pare ca elicopterul a aterizat fortat, a aterizat de urgenta pe acoperisul cladirii. S-a produs si un incendiu in momentul in care acesta a atins acoperisul. Persoanele care se aflau in cladire au declarat ca au simtit cum cladirea se misca. Departamentul de Pompieri considera ca incendiul este sub control. Exista posibilitatea sa existe victime printre persoanele de la bordul elicopterului. (...) Persoanele din cladire nu au fost ranite", a declarat Cuomo.

Doi oficiali locali au declarat ca la bordul elicopterului se afla o persoana, care a fost ranita.

Una dintre cauzele care ar fi putut duce la producerea acestui incident ar putea fi ceata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#elicopter accident New York , #accident
Comentarii