O femeie si-a aruncat bebelusul din taxi, pe Podul Grant - e a treia oara cand vrea sa-l omoare

Joi, 11 Octombrie 2012, ora 17:45
6281 citiri
O femeie si-a aruncat bebelusul din taxi, pe Podul Grant - e a treia oara cand vrea sa-l omoare
Foto: B1TV

O femeie si-a aruncat, joi, copilul in varsta de aproximativ un an si jumatate dintr-un taxi cu care se deplasa pe Podul Grant din Bucuresti. Indentificarea femeii a scos la iveala ca e a treia oara cand ea incearca sa scape de copil in acest mod socant.

Procurorul criminalist de la Parchetul Capitalei care se ocupa de acest caz, Tomita Neagu, a declarat la B1TV ca, din fericire, taxiul in care se afla femeia circula cu viteza destul de mica, 30-40 de kilometri la ora, iar soferul, vazand ce se intampla, a reusit sa franeze brusc, ceea ce a facut ca micuta azvaltita de mama ei din masina sa se rostogoleasca fara a suferi rani deosebit de grave.

El a mai declarat ca, din verificarile facute, reiese ca femeia, in varsta de 40 de ani, nu este casatorita, a lucrat ca grefiera la Curtea de Apel Oradea si nu era la primul gest criminal de acest fel.

"A mai incercat de doua ori sa arunce copilul (...) Cunosc faptul ca a incercat sa ii dea micutei alcool", a mai spus procurorul de caz, adaugand ca femeia locuieste in Oradea.

Conform Realitatea TV, zilele trecute femeia i-ar fi dat alcool fetitei de doar un an si jumatate, la Baile Felix. Au intervenit martori care au sunat la 112 si au despartit copilul de mama.

"Ceea ce avem pana acum conduce la concluzia ca a aruncat voluntar copilul", a mai declarat procurorul de caz, precizand ca sunt audiati mai multi soferi participanti la trafic, martori la incident si ca femeia va fi acuzata de tentativa de omor calificat.

"Am luat-o pe femeie de la Gara de Nord. Statea pe bancheta din spate. Am vazut totul. Este o femeie bolnava. A deschis usa de la taxi intentionat. Nu a spus nimic nici inainte, nici dupa ce a comis fapta. Este si un sofer de pe o basculanta, care era in spatele meu, si care a vazut totul. Exista si un sofer de pe un Jeep care a vazut ce s-a intamplat si m-a evitat in trafic", a declarat soferul taxiului pentru RTV.

Fetita a fost transportata la Spitalul "Marie Curie" din Capitala, iar mama va fi supusa unui control psihiatric.

"La o prima evaluare starea copilului nu era grava, prezenta doar un traumatism cranio-cerebral minor. Mama nu a permis medicilor ca bebelusul sa fie examinat in amanuntime motiv pentru care am stabilit, impreuna cu colegii de la Politie ca amandoi sa fie transportati la Spitalul Marie Curie. Faptul ca mama nu a dat voi personalului ambulantei sa examineze copilul releva faptul ca ar putea avea o suferinta psihica", a declarat la Romania TV, Bogdan Oprita, reprezentant SMURD.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#mama aruncat bebelus taxi, #femeie bebelus tentativa omor, #femeie Bucuresti bebelus omor , #accident