O masina a cazut in raul Dambovita din Capitala

Miercuri, 27 Noiembrie 2013, ora 11:25
1855 citiri

Un autoturism a cazut, miercuri, in raul Dambovita din Capitala. Accidentul s-a petrecut in zona Vitan din sectorul 3, in jurul orei 11:00.

Din primele informatii, masina a plonjat in Dambovita pentru ca soferul circula cu viteza excesiva, potrivit reprezentantilor ISU Bucuresti, arata b365.ro.

El ar fi pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed. De asemenea, conducatorul auto a reusit sa iasa singur din autovehicul, pentru ca masina a cazut intr-o zona in care apa are un nivel scazut.

Barbatul este constient, iar in autoturism nu se mai aflau si alte persoane. Mai multi scafandrii au fost trimisi la locul accidentului, pentru a scoate masina din rau.

Bucurestiul, sub zapada: Accidente, masini avariate, trafic ingreunat, probleme cu apa calda si caldura (Video)

Ninnsoarea din ultimele zece ore a facut ravagii in Capitala. Alte 22 de accidente rutiere au avut loc in numai 24 de ore din cauza vremii nefavorabile. Soferii bucuresteni implicati in incidente de acest fel nu au adaptat viteza la conditiile de trafic si nu au acordat prioritate. In urma accidentelor, 25 de persoane au fost ranite, potrivit Realitatea TV.

Iarna s-a dezlantuit: Cod galben de viscol si ninsori - vezi zonele afectate (Video)

Bucurestiul si 16 judete se afla sub o avertizare cod galben de ninsori si viscol pana la ora 14:00, traficul fiind ingreunat atat in Capitala, cat si in alte zone ale tarii. In plus, in Bucuresti, sase masini au fost avariate din cauza unor copaci cazuti, in sectoarele 5 si 6, potrivit reprezentatilor ISU Bucuresti.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#masina Dambovita, #masina cazuta Dambovita, #masina Dambovita Vitan , #accident