Pitesti: A luat foc de la punga cu aurolac

Duminica, 09 Septembrie 2012, ora 15:29
4642 citiri
Pitesti: A luat foc de la punga cu aurolac
Foto: Arhiva

O persoana fara adapost, din Pitesti, in varsta de 34 de ani, a suferit arsuri grave pe fata, gat, torace si maini, dupa ce a incercat sa-si aprinda o tigara, avand asupra sa punga cu aurolac, fiind transportata la un spital din Bucuresti.

Potrivit autoritatilor, accidentul a avut loc sambata, in piata Ceair, din Pitesti, iar martorii au sarit sa-l ajute pe tanar si au solicitat ajutor la 112.

"Sambata, Sectia 1 Politie a fost sesizata de medicii din cadrul Spitalului Judetean Arges, despre faptul ca, la Sectia UPU, a fost adus un tanar care prezinta arsuri in zona fetei, a gatului si a membrelor superioare", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges.

In urma verificarilor, s-a stabilit ca persoana fara adapost a luat foc dupa ce gazul din punga de aurolac s-a aprins.

"La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul sectiei de politie care a stabilit ca persoana in cauza, de 34 ani, din Pitesti, este fara adapost si consumatoare de aurolac, iar in timp ce se afla in Piata Ceair, in momentul cand incerca sa-si aprinda o tigare, avand asupra sa punga cu aurolac, a luat foc, fiind necesara transportarea sa la spital, unde a fost diagnosticata cu arsura gradul II, flacara si bronz pe 30% de pe suprafata corporala: fata, gat, fata anterioara torace si abdomen superior, membre superioare, suspiciuni arsuri cai aeriene superioare", a adaugat comisarul sef Danut Dinu, purtator de cuvant al IPJ Arges.

Barbatul a fost transportat la Spitalul "Chirurgie Plastica si Reparatorie" din Bucuresti, pentru tratament de specialitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Pitesti aurolac incendiat, #aurolac foc tigara Pitesti, #aurolac arsuri tigara, #persoana fara adapost incendiata , #accident