Printre victimele accidentului de la Braila erau o femeie insarcinata si sotul ei

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 07:07
3434 citiri
Printre victimele accidentului de la Braila erau o femeie insarcinata si sotul ei
Foto: Arhiva Ziare.com

Femeia care a murit alaturi de sotul sau in accidentul din Braila era insarcinata si luni ar fi mers la un control.

Femeia de 37 de ani care a murit alaturi de sotul sau in accidentul din Braila, produs de un sofer care ar fi consumat droguri sau medicamente, era insarcinata, sustin rudele acesteia.

Luni seara, zeci de persoane au venit sa aprinda lumanari si sa se roage pentru sufletele celor cinci persoane decedate, relateza News.ro.

Oamenii sustin ca, luni dimineata, cand a avut loc accidentul, femeia, care era insarcinata, ar fi mers la spital, pentru un control. Ea era vanzatoare in Piata Mare din Focsani, iar sotul ei, de 40 de ani, lucra la regia de apa din Braila.

Brailenii sunt revoltati de cele intamplate si spun ca trebuie sa se afle adevarul, iar daca tanarul care a provocat accidentul are epilepsie trebuie lamurit de ce se afla la volanul unui autovehicul.

In accidentul de luni a murit si o femeie de 42 de ani, care avea doi copii.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Braila, Jenel Sogor, accidentul s-a produs, luni dimineata, la ora 06:40. Marius N., in varsta de 27 de ani, din Braila, in timp ce conducea un autoturism Renault pe soseaua Ramnicu - Sarat, in apropierea intersectiei cu strada Comuna din Paris, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra masinii si a intrat in statia de autobuz, lovind un grup de persoane.

Accident cumplit in Braila: Un sofer a intrat cu masina intr-o statie de autobuz - 5 morti

In urma accidentului, cinci persoane, un barbat si patru femei, cu varste cuprinse intre 37 si 52 de ani, din Braila, si-au pierdut viata, iar soferul masinii si o alta femeie, de 47 de ani, care se afla in statia de autobuz, au fost raniti.

"Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, si i-au fost recoltate probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, cercetarile fiind desfasurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila", a declarat pentru News.ro purtatorul de cuvant al IPJ Braila, Jenel Sogor.

Doua dintre persoanele decedate erau sot si sotie si se duceau la serviciu. Barbatul in varsta de 40 de ani si femeia de 37 de ani aveau un copil de zece ani.

Cazul a intrat si in atentia inspectorilor de munca din Braila, in conditiile in care barbatul se ducea la serviciu in momentul in care a provocat tragedia si este considerat accident de munca.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Braila, Alina Neacsu, imediat dupa ce a fost adus la Unitatea de Primire Urgente a unitatii medicale, soferul a fost supus mai multor teste, iar unul dintre acestea, respectiv cel de urina, ar fi iesit pozitiv.

Testul ar indica, potrivit sursei citate, consumul unor substante cum ar fi amfetamina/benzodiazepina/cannabis.

Soferul care a ucis 5 oameni pe trotuar in Braila era epileptic si drogat

Conform reprezentantului Spitalului Judetean Braila, nu se poate sti deocamdata, cu exactitate, daca soferul consumase droguri sau medicamente.

Sursa citata a adaugat ca barbatul s-a prezentat, in 30 septembrie 2015, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean, in urma unei convulsii, dar acesta nu se afla in baza de date a spitalului ca fiind bolnav de epilepsie, fapt care nu exclude insa diagnosticul.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#victime accident Braila statie autobuz , #accident