Tanarul care a accidentat patru persoane in Caransebes a fost retinut (Video)

Luni, 09 August 2010, ora 09:29
2480 citiri
Tanarul care a accidentat patru persoane in Caransebes a fost retinut (Video)

Tanarul care a accidentat patru persoane, la o competitie de motociclism in Caransebes, dupa ce a intrat cu masina pe pista, a fost retinut duminica seara pentru 24 de ore.

Tanarul de 25 de ani se numeste Cristian Ungur si este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, ultraj contra bunurilor moravuri si tulburarea linistii publice, conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului.

Se pare ca Ungur a refuzat sa faca testul cu etilotestul si a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice. Purtatorul de cuvant al IPJ Caransebes, Alina Carbunaru, a declarat luni dimineata ca tanarul a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Tanarul risca pana la cinci ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat, a precizat Rustin Ciasc, purtator de cuvant Tribunalul Caras-Severin.

Motociclisti raniti la un concurs - un sofer beat a intrat cu masina pe pista

Ungur, care se pare ca circula pe contrasens, a intrat cu masina pe pista in timp ce se desfasura cursa de motociclete si a lovit patru oameni. El circula cu o viteza de aproape 100 de kilometri la ora.

Acesta a fugit ulterior de la locul accidentului, fiind urmarit de motociclisti si de cativa soferi, insa s-a oprit la politia din Caransebes, unde s-a adapostit de oamenii furiosi.

Doi dintre ranitii de la Caransebes raman internati

Printre cei patru raniti se afla si Catalin Cazacu, campion al Romaniei la motociclism. O alta persoana a fost internata la Caransebes cu un traumatism abdominal si nazal, iar o alta persoana are o fractura de gamba.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#accident motocicleta, #accident raliu Caransebes, #accident motocicleta Caransebes , #accident