Vatmanul unuia dintre tramvaiele care s-au ciocnit in Capitala, cercetat penal

Vineri, 02 August 2013, ora 18:00
843 citiri
Vatmanul unuia dintre tramvaiele care s-au ciocnit in Capitala, cercetat penal

Politistii au deschis un dosar penal pe numele vatmanului aflat intr-unul dintre cele doua tramvaie care s-au ciocnit, vineri dimineata, pe Soseaua Stefan cel Mare din Capitala, mai multe persoane fiind ranite usor in accident, au declarat oficiali ai Brigazii Rutiere.

Sursele citate au precizat ca pe numele vatmanului din tramvaiul care a lovit un altul, stationat, a fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Anchetatorii urmeaza sa audieze, la sediul Brigazii Rutiere, atat victimele accidentului, cat si mai multi martori.

Politistii care au investigat locul accidentului de tramvai au gasit urme de bitum pe una dintre sine, acest lucru fiind luat in calcul la formularea ipotezelor privind posibilele cauze ale incidentului, au declarat anterior oficiali din Brigada Rutiera.

Bitumul ar fi fost turnat, cu o zi inainte, la pavarea carosabilului, au mai spus sursele citate.

Urmele de bitum au fost gasite pe sina stanga a sensului de mers pe care s-a produs accidentul, respectiv Obor - Piata Victoriei.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a precizat, intr-un comunicat, ca pentru stabilirea cauzelor accidentului, la nivelul regiei s-a numit o comisie care va analiza incidentul, iar pana la sfarsitul zilei va prezenta concluziile si va propune masuri.

"Colaboram cu Politia pentru culegerea tuturor informatiilor care ne vor permite sa stabilim factorii implicati si cauzele, inclusiv cele legate de starea caii de rulare", au mai spus reprezentantii RATB.

Accidentul s-a produs in intersectia Soseaua Stefan cel Mare - Calea Dorobanti, la ora 6.10, cand, pe sensul Obor - Piata Victoriei, un tramvai al liniei 46 a lovit din spate un tramvai al liniei 1 care stationa.

Mai multe persoane au fost ranite usor in urma accidentului. Cinci dintre acestea au fost transportate la Spitalul Floreasca, iar alte doua, la Elias, au precizat medicii de la SMURD.

Dupa investigatii, cele sapte persoane duse la Floreasca si Elias au iesit din spital.

Alte persoane ranite usor au primit ingrijiri la locul accidentului si au refuzat sa fie duse la spital.

Circulatia tramvaielor pe Soseaua Stefan cel Mare a fost oprita temporar, timp de aproape doua ore, pe durata cercetarilor necesare pentru a se stabili cauzele accidentului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#tramvaie ciocnite Bucuresti dosar penal, #vatman cercetat ciocnire tramvai , #accident