Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Accident pe DN 1 la Predeal - trafic aglomerat, ninge abundent

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 11:03
2223 citiri
Accident pe DN 1 la Predeal - trafic aglomerat, ninge abundent
Foto: Arhiva

Un accident de circulatie a avut loc, sambata dimineata, pe raza judetului Brasov, pe DN1, la intrarea in Predeal dinspre Azuga.

Potrivit autoritatilor locale, in accident, care s-a produs in zona podului de la intrarea in statiunea Predeal, au fost implicate o masina si un autocar, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) remis, sambata, Ziare.com.

In urma coliziunii dintre cele doua autovehicule, o persoana a fost ranita, fiind incarcerata. Victima a fost transportata de urgenta la spital, unde i s-a acordat primul ajutor.

Accidentul a avut loc pe fondul ninsorii si a viscolului care au inceput sa le dea de furca soferilor inca din noaptea de vineri spre sambata. La momentul transmiterii acestei stiri, in judetul Brasov inca ninge abundent, viscolit, iar pe majoritatea drumurilor se circula ingreunat, motiv pentru care se actioneaza cu utilaje de deszapezire.

Circulatie ingreunata in Valea Prahovei

Agentii rutieri ii sfatuiesc pe soferii care au ales sa plece in acest weekend in statiunile din Valea Prahovei sa circule cu viteza redusa atat din cauza traficului, care s-a intensificat semnificativ in ambele sensuri de mers, mai ales catre Brasov, dar si din cauza carosabilului acoperit de zapada.

"Ieri (vineri - n.red.), dispeceratul de monitorizare a traficului de la Barcanesti, judetul Prahova, a inregistrat pe DN1, pe sensul de mers Bucuresti - Ploiesti, 18.776 de autovehicule, cu 1.620 mai multe decat vinerea trecuta.

Deja s-au format coloane de masini pe raza statiunilor montane prahovene. Le recomandam automobilistilor care dinspre Ploiesti se indreapta catre Brasov (si invers) sa evite aglomeratia de pe Valea Prahovei si sa circule pe DN1A Ploiesti - Cheia - Sacele", se arata in comunicatul IGPR remis Ziare.com.

Amintim ca Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare meteo potrivit careia in zonele montane va ninge viscolit si care ramane in vigoare pana sambata, la ora 20.00. Astfel, Politia Rutiera le recomanda conducatorilor auto sa nu porneasca la drum daca nu au autovehiculul echipat pentru circulatia in conditii de iarna.

A.T.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#accident DN1 Brasov Predeal, #persoana incarcereata, #circulatie ingreunata zapada, #turisti Valea Prahovei circulatie , #accidente rutiere