Accidentul din Tulcea: Inca o persoana a murit

Sambata, 11 August 2012, ora 13:46
2622 citiri
Accidentul din Tulcea: Inca o persoana a murit
Foto: Arhiva

Unul din cei doi barbati raniti, adusi, vineri, la Spitalul Universitar, in urma accidentului rutier de la Tulcea, a decedat in cursul diminetii de sambata, in ciuda eforturilor depuse de medici. Este vorba ranitul in varsta de 20 de ani, adus vineri, in stare grava, la unitatea spitaliceasca amintita.

Starea celui de-al doilea pacient este in continuare grava, dar stabila, a declarat dr. Leonard Grecescu purtator de cuvant al spitalului.

Referitor la cele doua victime ale accidentului, care se afla la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni, purtatorul de cuvant al institutiei dr. Alexandru Bica a precizat ca femeia va fi operata saptamana viitoare, in vreme ce minorul este stationar, stabil, fiind sedat pentru a-i proteja creierul.

Accident grav in Tulcea: sapte morti si opt raniti - masinile participau la o cursa ilegala

Doi barbati raniti in accidentul de la Tulcea, in varsta de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitala.

Totodata, alte victime ale accidentului rutier de la Tulcea, un copil si o femeie, se afla la Spitalul Bagdasar Arseni, copilul fiind in stare grava cu traumatism cranian si toracic.

Sapte persoane au murit, iar alte opt au fost ranite in noaptea de joi spre vineri in urma unui accident rutier petrecut in apropiere de orasul Tulcea, conform Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ).

Accidentul din Tulcea: Unul dintre soferi nu avea permis de conducere (Video)

Valentin P., in varsta de 21 de ani, din Tulcea, in timp ce conducea un autoturism marca BMW, s-a angajat in depasirea unei masini Audi, condusa de Basne A., in varsta de 30 de ani, din Tulcea, pe care a acrosat-o din cauza ca nu a pastrat o distanta laterala corespunzatoare.

Dupa acrosare, autoturismul Audi a patruns pe sensul opus de mers si a lovit o alta masina Audi, condusa de Dan S., de 44 de ani, din Bucuresti, care circula regulamentar, iar autoturismul BMW a parasit carosabilul si s-a rasturnat.

"Conducatorul autoturismului marca BMW nu poseda permis de conducere. Cercetarile continua pentru lamurirea tuturor circumstantelor producerii accidentului", potrivit IPJ Tulcea.

Acesta este cel mai grav accident rutier petrecut in judetul Tulcea in ultimii doi ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#accident Tulcea, #morti accident Tulcea , #accidente rutiere
Comentarii
Poza starpitorul
starpitorul
rank 5