Carambol pe autostrada: Autoritatile locale cer demisia sefului CNADNR (Video)

Duminica, 22 Decembrie 2013, ora 21:54
2925 citiri
Carambol pe autostrada: Autoritatile locale cer demisia sefului CNADNR (Video)
Foto: Realitatea TV

Vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, Florin Roman, a cerut demisia directorului CNADNR, Narcis Neaga. Solicitarea lui Florin Roman vine dupa ce, duminica dimineata, peste 30 de masini s-au ciocnit in lant pe autostrada Sibiu-Orastie.

Directorului CNADNR i se reproseaza ca ar fi "atribuit in mod absolut irational deszapezirea", transmite Mediafax.

"Daca am fi trait intr-o tara civilizata, azi, directorul CNADNR, falosul Narcis Neaga, specialistul in concesiuni, ar fi trebuit sa-si inainteze demisia de onoare. Asa cum ne-am obisnuit, cad capetele celor mici, ale sefului de la Pianu, desi pe autostrada s-a aruncat cu antiderapant. Principalul vinovat este CNADNR, care a atribuit in mod absolut irational deszapezirea pe timp de iarna la... Timisoara!!! Asta este incompetenta cat casa", a spus Roman.

Carambol cu 40 de masini pe cea mai noua autostrada din Romania - cad primele capete in CNADNR

Presedintele CJ Alba sustine ca astfel de accidente se pot intampla oricand din vina CNADNR.

"Atrag atentia ca astfel de accidente se mai pot produce in orice moment. Cele doua noduri de la Sebes si Cunta sunt fara puncte de deszapezire. La o ninsoare puternica se blocheaza tot. Cum au gandit sefii de la CNADNR sa faca punct de deszapezire doar la Pianu si sa nu asigure deszapezirea pe cele doua noduri, unde se stie si gradul ridicat de umezeala??? Numai niste incompetenti puteau gandi de asemenea maniera (...) Din acest motiv ii cer demisia lui Narcis Neaga", a adaugat Roman.

31 de masini au fost avariate, duminica dimineata, in accidentul in lant care a avut loc pe segmentul de autostrada Sibiu Orastie, abia inaugurat de autoritati pe 19 decembrie. Conducerea generala CNADNR a dispus si suspendarea din functie a lui Mallasz Robert, seful Centrului de Intretinere si Coordonare Pianu, pana la finalizarea anchetei interne, scrie Evenimentul Zilei.

CNADNR a anuntat ca actiunea de combatere a producerii poleiului a inceput, duminica, la ora 3:00 atunci cand trei utilaje au aruncat pe jos 16 tone de material antiderapant. La ora 8:40, pe sectorul de autostrada cuprins intre km 293-km 316, adica in zona unde a avut loc accidentul in lant, s-au mai aruncat 32 tone de sare cu doua autobasculante cu lama si raspanditor pe sensul Pianu-Cunta si cu doua Unimog-uri pe sensul Cunta-Pianu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#accident autostrada carambol 31 masini, #accident lant autostrada, #accident ceata polei lant , #accidente rutiere