Doi oameni de afaceri cercetati in acelasi dosar, implicati in doua accidente rutiere diferite

Vineri, 13 Mai 2016, ora 18:15
4390 citiri
Doi oameni de afaceri cercetati in acelasi dosar, implicati in doua accidente rutiere diferite
Foto: Facebook/Georgica Cornu

Oamenii de afaceri Lucian Caraiman si Georgica Cornu, implicati in acelasi dosar, au fost implicati, vineri, in accidente rutiere la interval de cateva ore.

Lucian Caraiman a fost implicat, vineri, intr-un accident rutier in judetul Caras-Severin, in timp ce se afla intr-o masina a Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Mehedinti care il ducea la audieri la DIICOT, in urma unor perchezitii facute in dosarul in care fosti directori ai Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) sunt suspectati ca au delapidat regia, arata News.ro.

Potrivit politistilor, in apropierea localitatatii Jupa, din judetul Caras-Severin, a avut loc un accident rutier in care a fost implicata o masina a Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Mehedinti.

Astfel, pentru a evita impactul cu un autoturism aflat intr-o depasire, politistul care conducea a tras de volan si s-a rasturnat cu masina pe camp. Masina care a provocat accidentul a fost oprita in localitatea Jupa, iar soferul a fost dus la audieri la Politia Caransebes.

In urma accidentului, unul dintre politistii aflati in masina Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Mehedinti, precum si omul de afaceri Lucian Caraiman, care era dus la audieri la DIICOT Mehedinti, au fost raniti usor, fiind transportati la spitalul din Caransebes.

Conform medicilor, cei doi raniti sunt in stare stabila, in afara oricarui pericol.

Pro TV transmite ca la doar cateva ore si omul de afaceri Georgica Cornu a fost implicat intr-un accident rutier.

Georgica Cornu, regele asfaltului din Banat, cercetat sub control judiciar

Accidentul rutier a avut loc la iesirea din localitatea Remetea Mare, in apropiere de Timisoara, dupa ce masina pe care o conducea a lovit un alt autoturism.

Potrivit politistilor, citati de News.ro, Georgica Cornu se indrepta spre localitatea Herneacova, din judetul Timis, unde are o proprietate, iar la iesirea din comuna Remetea Mare masina pe care o conducea a lovit un autoturism Opel Agila.

In urma impactului, roata din stanga fata a masinii omului de afaceri, un autoturism marca BMW, a sarit.

Georgica Cornu, patron al mai multor firme de constructii si instalatii din Timisoara si Drobeta Turnu Severin, nu a fost ranit in urma accidentului, iar celalalt sofer a suferit cateva leziuni usoare.

Traficul pe soseaua Timisoara-Lugoj, unde a avut loc accidentul, a fost intrerupt aproximativ o ora.

Omul de afaceri Georgica Cornu este cercetat in mai multe dosare de evaziune fiscala, fiind ridicat de anchetatori in repetate randuri pentru a fi audiat. Dosarele in care el este cercetat sunt inca in lucru.

Cornu este cunoscut drept "regele asfaltului din Banat", detine grupul de firme Confort si are afaceri si in comert. El mai are si un centru de echitatie la Herneacova, proprietate care se intinde pe 12.000 de hectare de teren. De asemenea, Georgica Cornu este presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Georgica Cornu accident, #om afaceri Cornu accident, #Lucian Caraiman accident , #accidente rutiere