Doua accidente tragice, cu trei morti, duminica dimineata - adaptati viteza la soselele umede!

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 10:04
4274 citiri
Doua accidente tragice, cu trei morti, duminica dimineata - adaptati viteza la soselele umede!
Foto: Ziare.com - Arhiva

Doua persoane au fost ranite si o a treia a murit, duminica, pe DN 7 dupa ce un barbat, care se afla la volan fara sa detina permis, nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed.

In masina, care se deplasa pe Drumul National 7, care face legatura intre Pitesti si Ramnicu Valcea, se aflau soferul si alti doi pasageri. Carosabilul era umed, iar soferul n-a tinut cont de acest aspect, informeaza corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit politistilor, conducatorul nu a adaptat viteza la conditiile de drum si intr-o curba la dreapta, in localitatea argeseana Moraresti, masina s-a izbit intr-un stalp din lemn de pe partea opusa a strazii.

La fata locului au ajuns la scurt timp mai multe ambulante. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viata soferului. Unul dintre ocupanti a fost transportat la spital, cel de-al treilea a primit ingrijiri pe loc.

Potrivit anchetatorilor soferul, in varsta de 42 de ani, din localitatea Draganu, nu detinea permis de conducere. "In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa", a spus pentru MEDIAFAX Madalin Zamfir, purtator de cuvant al IPJ Arges.

Intr-un alt accident produs tot duminica dimineata, doua persoane au decedat, iar un minor de 16 ani a ajuns la spital cu multiple leziuni si traumatisme - informeaza corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul s-a produs pe DN 17 intre Bistrita si Suceava, la intrare in localitatea Susenii Bargaului, in jurul orei 3.00.

Conform Politiei Rutiere, un sofer de 33 de ani din Prundu Bargaului, aflat la volanul unui autoturism, din cauza vitezei neadaptate la conditiile de drum a pierdut controlul volanului, a rupt un parapet si un stalp si s-a rasturnat in curtea unei case.

In urma impactului extrem de violent, masina a fost distrusa in proportie de 90 la suta, doua persoane - sot si sotie, pierzandu-si viata si un minor de 16 ani a ajuns la spital cu numeroase traumatisme.

La locul accidentului s-au deplasat doua echipaje SMURD si doua de descarcerare, interventia fiind una dificila din cauza pozitiei instabile a autoturismului, dar si a firelor electrice care s-au rup si care au cazut peste masina.

Traficul pe DN 17 Suceava - Bistrita a fost blocat temporar.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#accidente rutiere duminica, #accidente viteza , #accidente rutiere