Duminica neagra pe sosele: Accidente grave soldate cu morti si raniti

Duminica, 15 Ianuarie 2017, ora 13:56
10041 citiri
Duminica neagra pe sosele: Accidente grave soldate cu morti si raniti
Foto: Pixabay

Soferii care merg la drum trebuie sa fie foarte atenti la conditiile de trafic. Duminica, pana in ora pranzului, s-au inregistrat accidente grave, soldate cu morti si raniti.

In jurul orei 8:00, un accident a avut loc in judetul Neamt, pe DN15B Targu-Neamt - Poiana Largului, in zona Pipirig, in care au fost implicate o autoutilitara si un microbuz.

Conform primelor informatii, autoutilitara a intrat pe contrasens, iar cauza probabila a fost oboseala la volan. Autoritatile au declansat codul rosu de interventie si s-au deplasat la fata locului 7 ambulante si masini de interventie.

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a afirmat la Realitatea TV ca o persoana a murit, iar alte sase au fost ranite, dintre care doua persoane se afla in stare grava.

Un alt accident a avut loc pe DN 1A Ploiesti-Brasov, in comuna Maneciu, localitatea Cheia, in dreptul unei manastiri.

Conform primelor informatii, un autoturism care cobora dinspre Brasov a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu o duba in care erau patru persoane. In urma impactului, duba a fost proiectata in afara soselei si s-a rasturnat intr-o rapa, la o diferenta de nivel de aproximativ doi metri.

Potrivit News.ro, in urma accidentului, trei dintre cei patru pasageri ai dubei au fost grav raniti. O femeie din duba, care a fost proiectata in afara autovehiculului, fiind prinsa sub acesta, a murit, iar alti doi pasageri au ramas incarcerati, dintre care unul a decedat.

De asemenea, doua persoane din autoturism au fost ranite, insa leziunile acestora nu sunt grave.

Un alt accident grav a avut loc pe un drum judetean din Vaslui, sambata seara. O femeie care mergea pe margiea soselei de mana cu fiul sau de zece ani a fost accidentata mortal de un sofer, care a fugit apoi de la fata locului.

"Politistii au inceput cercetari pentru identificarea autorului accidentului, care a plecat de la locul faptei. In acest sens, s-au constituit filtre la intrarile in municipiile Vaslui si Iasi, fiind anuntati si colegii din judetele invecinate", a declarat, duminica, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal in acest caz pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de ancheta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#accidente morti raniti duminica , #accidente rutiere