In tirul care a provocat catastrofa din Grecia se mai afla un roman

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 19:57
3015 citiri
In tirul care a provocat catastrofa din Grecia se mai afla un roman
Foto: crashonline.com

Un al doilea sofer roman se afla in cabina tirului care a provocat accidentul soldat cu moartea a patru persoane, ranirea altor 23 si distrugerea a 40 de autoturisme pe o autostrada din Grecia.

Informatia a fost facuta publica marti de Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei, care, intr-un comunicat remis Ziare.com, arata ca "in cursul noptii de 6 octombrie, autoritatile elene l-au gasit, intr-o zona aflata in apropierea locului accidentului, pe cel de-al doilea presupus sofer, cetatean roman, despre care existau indicii ca se afla in autocamionul care a lovit coloana de masini".

Soferul roman implicat in accidentul din Grecia, audiat de autoritatile elene

"Cetateanul roman a fost condus la unitatea de politie, fiind supus unor audieri. Ulterior audierilor, nu a fost luata masura retinerii acestuia. De asemenea, dupa finalizarea audierilor, cetateanul roman a fost supus unor evaluari medicale, fiind in prezent liber", mai spune comunicatul MAE.

Potrivit Realitatea Tv, in cadrul interogatoriului, acesta ar fi intarit declaratiile soferului care a provocat accidentul, respectiv ca o problema la sistemul de franare al autocamionului a fost cea care a dus la imposibilitatea opritii acestuia si la ciocnirea cu coloana de masini stationate.

Primul sofer este acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Acesta va fi audiat din nou pe 9 octombrie, pana atunci ramanand in custodia autoritatilor elene.

Autocamionul condus de roman a intrat cu viteza foarte mare intr-o coloana de masini pe autostrada Ignatia, langa Salonic, care stationau deoarece se executau lucrari de reparare a soselei.

Dupa accident, romanul a fugit pe camp, fiind arestat ulterior intr-o localitate unde a ajuns dupa mai multe ore.

A.V.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Grecia sofer roman accident, #Grecia autostrada tir sofer, #Grecia catastrofa autostrada sofer , #accidente rutiere