Primarul din Targu-Jiu, implicat intr-un accident

Joi, 27 Septembrie 2012, ora 08:43
1726 citiri
Primarul din Targu-Jiu, implicat intr-un accident
Foto: Arhiva

Primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, presedinte al PSD Gorj, a fost implicat, in noaptea de miercuri spre joi, intr-un accident rutier petrecut pe soseaua de centura a orasului, dupa ce masina in care se afla a iesit de pe sosea si a intrat intr-un sant de peste un metru adancime.

Accidentul a avut loc la aproximativ un kilometru distanta de locuinta edilului, acesta fiind singur in masina personala in momentul respectiv.

Autoturismul a iesit de pe carosabil, a intrat pe contrasens si a ajuns intr-un sant de peste un metru adancime, construit recent pentru a prelua apele pluviale, zona fiind una mlastinoasa in timpul ploilor.

Conform politistilor prezenti la fata locului, edilul a apelat singur la 112 si a solicitat o ambulanta, fiind transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu.

Medicul Cosmin Rosoiu, de la UPU Targu Jiu, a precizat ca pacientul suferise o criza de diabet, avand glicemia de 310, in conditiile in care limita maxima este de 120. Acesta a precizat ca primarul a fost supus unor manevre de stabilizare, dupa care a fost transferat la alte sectii din cadrul spitalului, pentru investigatii medicale suplimentare.

Carciumaru a fost urcat intr-o ambulanta si dus de la UPU la o alta cladire ce apartine Spitalului Judetean, fiind scos printr-o iesire secundara, pentru a nu se intalni cu jurnalistii care il asteptau la intrarea principala din Unitatea de Primiri Urgente.

De asemenea, pe o iesire secundara, au parasit Unitatea de Primiri Urgente si presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, care este si prim-vicepresedinte al PSD Gorj, dar si alti lideri ai PSD Gorj, care au venit sa-l vada pe Carciumaru si care nu au dorit sa se intalneasca cu jurnalistii.

Reprezentantii presei au fost tinuti la distanta de UPU, paza asigurata, de regula, de un singur angajat al firmei de paza fiind suplimentata, aici fiind adusi inca doi agenti, pregatiti pentru interventii speciale.

Florin Carciumaru este constient, a mentionat dr Cristina Caliman, director adjunct al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, dupa investigatiile suplimentare facute la un computer tomograf, acesta urmand sa ramana internat pentru cel putin o zi sau doua.

Internarea lui Carciumaru la spital s-a produs in conditiile in care, vineri, acesta trebuia sa conduca o sedinta a Biroului Permanent al PSD Gorj, sedinta in cadrul careia membrii Biroului urmau sa voteze candidatii filialei la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Liderul AUR George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției
Liderul AUR George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#primar Targu Jiu accident, #Florin Carciumaru accident , #accidente rutiere