Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Tragedie pe o autostrada din Slovenia: Un prim-procuror roman si familia sa au murit

Marti, 14 Iulie 2015, ora 12:33
8038 citiri
Tragedie pe o autostrada din Slovenia: Un prim-procuror roman si familia sa au murit
Foto: Ziare.com

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, Flavius Chis, a murit intr-un accident rutier in Slovenia. Au decedat alaturi de el si sotia, fiul de cinci ani si soacra.

Consiliul Superior al Magistraturii si-a exprimat, marti, "profundul regret pentru incetarea fulgeratoare din viata a domnului Flavius Corneliu Chis, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Arad si transmite sincere condoleante familiei indoliate".

"Dumnezeu sa-l odihneasca!", a scris Consiliul Superior al Magistraturii.

Si parchetele de pe langa instantele de judecata din judetul Arad au transmis un anunt de condoleante.

Presa slovena a anuntat ca accidentul a avut loc aproape de Ljubliana, pe autostrada. Autoturismul in care se aflau romanii a fost izbit de o autocisterna condusa de un sofer care a fugit de la locul faptei. In prezent, acesta este cautat de politisti.

Conform Directiei de Politie din Ljubljana, accidentul s-a petrecut luni, in jurul orei 11:30 (12:30, ora Romaniei), in apropiere de Logatec, un oras situat la sud-vest de Ljubljana.

Autoturismul in care se afla Chis era oprit pe banda de urgenta cand l-a lovit autocisterna, proiectandu-l in stancile de la marginea autostrazii.

Soferul autocisternei a fugit pe jos de la locul accidentului. Acesta are 51 de ani, este imbracat in pantaloni albastri si bluza rosie.

In acident a mai fost implicat un autovehicul din Romania, ai carui ocupanti ar fi fost prieteni ai victimelor, care ii insoteau in vacanta. Este vorba despre doua persoane care au fost ranite si sunt internate in Slovenia.

Flavius Chis avea 44 de ani si plecase in vacanta cu familia. Sotia sa avea 35 de ani, iar fiul lor urma sa fie inscris la scoala din toamna.

Flavius Chis urma sa devina prim-procuror din 15 iulie, dupa ce a castigat un concurs. In ultimii ani a fost si purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Arad.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#prim procuror Arad murit accident Slovenia, #Flavius Chis murit accident Slovenia, #romani morti Slovenia accident , #accidente rutiere