ANAF sustine ca acuzatiile la adresa lui Blejnar sunt nefondate

Miercuri, 02 Martie 2011, ora 23:47
2220 citiri
ANAF sustine ca acuzatiile la adresa lui Blejnar sunt nefondate
Foto: Arhiva

ANAF anunta ca Antonello Celestini a prejudiciat bugetul de stat cu suma de 357 milioane euro, prin intermediul firmelor si colaboratorilor, in perioada 2009 - 2010, iar implicarea lui Sorin Blejnar in acest dosar face parte dintr-o campanie denigratoare.

In urma verificarilor in acest caz s-a constatat un prejudiciu total adus bugetului de stat de 357 milioane de euro, iar in urma controlului au fost sesizate organele de urmarire penala pentru continuarea cercetarilor si stabilirea vinovatilor, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Reprezentantii ANAF sustin ca acuzatiile formulate si vehiculate in mass-media la adresa Sorin Blejnar fac parte dintr-o campanie menita sa denigreze imaginea acestei institutii.

"Totodata, precizam ca presedintele ANAF, domnul Sorin Blejnar nu a cunoscut nici in mediu informal si nici in mediu profesional persoanele care fac aceste declaratii defaimatoare. ANAF va continua activitatea sustinuta de combatere a evaziunii fiscale si va continua sa se indrepte impotriva faptelor de coruptie din cadrul institutiei, colaborand strans cu organele de cercetare si urmarire penala", se mai arata in comunicat.

Om de afaceri italian: Spagile au existat intotdeauna, dar in Romania s-a depasit orice limita

Celestini este denuntatorul din dosarul in care un consilier ANAF si un avocat au fost, miercuri, retinuti sub acuzatia de mita. Antonello Celestini spune ca i s-au cerut bani foarte multi de catre "un sef mare de la Vama", acuzandu-l direct pe actualul sef interimar al ANV, Viorel Comanita. "Rusine, Romania!", a mai spus el, acuzand ca "lupul a fost pus paznic la oi".

"Spagile au existat intotdeauna, peste tot, dar exista o logica si o limita. In Romania s-a depasit orice limita", a fost una dintre celelalte concluzii la care a ajuns omul de afaceri italian. In acest dosar procurorii DNA sustin ca banii ceruti de unul dintre avocati de la acest ar fi ajuns la Sorin Blejnar.

I.U.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ANAF Sorin Blejnar, #campanie negativa ANAF , #acuzatii