Marturisirile educatoarei acuzate de prostitutie si furt din locuinte

Joi, 18 August 2011, ora 23:45
5691 citiri
Marturisirile educatoarei acuzate de prostitutie si furt din locuinte
Foto: Antena 3

Claudia Elena Chirila, educatoarea in varsta de 22 de ani acuzata ca ar fi furat din locuinte alaturi de iubitul sau, neaga ca ar fi complice la astfel de fapte, considerand ca este doar o victima colaterala.

Aceasta a povestit, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, despre momentul de miercuri dimineata, cand a fost prinsa in flagrant, in timp ce, impreuna cu prietenul ei, supravegheau si verificau mai multe apartamente si scari de bloc.

"Nu am fost implicata in povestile cu pricina. Mi s-a parut suspect cand mi-a zis 'vezi, ai grija, cine vine, cine iese'. Mi-am pus semne de intrebare, stiam anumite antecedente ale lui. L-am intrebat unde vrea sa ajunga si mi-a raspuns pe un ton rastit. L-am sunat si i-am zis ca plec si a venit dupa mine si mi-a reprosat ca l-am incurcat.

Mi-a zis ca e urmarit si mi-a dat niste bunuri. Mi-a dat niste bijuterii, m-am gandit ca sunt din apartamente. Marea mea greseala a fost sa iau acele bunuri asupra mea. La putin timp, am auzit impuscaturi la trecerea de pietoni. Noi am stat pe loc cand s-a tras dupa noi. Avertismentele cu 'stai pe loc, politia' au venit dupa ce s-au tras focurile de arma", isi aminteste educatoarea.

Tanara recunoaste ca iubitul sau are antecedente penale, dar sustine ca nu a avut timp sa-l suspecteze de fapte in afara legii, ea fiind foarte ocupata, cu munca si pregatirea licentei.

"Eu nu am intrat niciodata intr-o alta casa. Stiam ca are anumite antecedente, dar acasa nu venea cu nimic, nu mi-a dat de banuit", a continuat ea.

In ceea ce priveste pozele in ipostaze sexy si banuielile ca s-ar prostitua, educatoarea se apara spunand ca respectivele fotografii sunt facute pe vremea cand nu era cadru didactic.

"Fotografiile sunt facute in clasa a 12-a, cand m-am intors de la mare. Atunci nici nu eram cadru didactic. Nu este adevarat ca erau postate pentru a ma prostitua. Istoria lor este ca le-am facut fara vreo intentie. Nu stiu cum au ajuns pe Internet. Eu, personal, nu el am. Le-am avut, sunt facute cu un telefon mobil, dar laptopul l-am formatat.

Eu nu am stiut de poze, nu mi-a zis nimeni nimic, doar vedeam jurnalisti. Pentru mine a fost o situatie destul de grea, destul de jenanta", a precizat ea.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#educatoare acuzatie furt, #acuzatie prostituata, #educatoare furt locuinte , #acuzatii