Aterizare de urgenta pe aeroportul din Constanta

Vineri, 28 Octombrie 2011, ora 14:56
3373 citiri
Aterizare de urgenta pe aeroportul din Constanta
Foto: Arhiva

Un avion a aterizat, vineri, de urgenta pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta.

Din primele informatii, aeronava Airbus 318 ar avea parbrizul spart. Nicio persoana nu a fost ranita in urma aterizarii fortate.

La locul incidentului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri si ambulante, dar nu a fost nevoie de interventia lor pentru ca aterizarea s-a realizat in conditii de siguranta, a explicat Viorel Jianu, adjunct sef la ISU Constanta, pentru B1 Tv.

"Un avion de mici dimensiuni la bordul caruia se aflau opt persoane, cu tot cu echipaj, a aterizat de urgenta pe aeroportul Mihail Kogalniceanu, din judetul Constanta", a declarat prefectul Constantei, Claudiu Palaz, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Acesta a adaugat ca aeronava se deplasa de la Hamburg spre Dubai. Avionul Airbus 318 apartine companiei de origine elvetiana Jet Aviation, care opereaza in aproape toata lumea, au declarat, pentru Newsin, reprezentantii Aeroportului "Mihail Kogalniceanu".

"Pasagerii au unde sa stea in aeroport, nu sunt in numar foarte mare, deci nu este niciun fel de problema in acest sens", a declarat si Bogdan Donciu, director Romatsa.

Acesta a subliniat ca se va face o expertiza tehnica, in urma careia se vor putea stabili cu exactitate cauzele care au dus la fisurarea parbrizului.

"Momentan, nu se poate spune cand se va relua zborul sau daca cele opt persoane se vor intoarce cu aceeasi aeronava", a adaugat Donciu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#aterizare urgenta Constanta, #avion prabriz spart Constanta , #aeroport