Barbatul care si-a ucis sotia la coaforul din Iasi suferea de heteroagresivitate

Duminica, 29 Decembrie 2013, ora 20:45
3296 citiri
Barbatul care si-a ucis sotia la coaforul din Iasi suferea de heteroagresivitate

Barbatul care si-a ucis sotia, intr-un coafor din Iasi, apoi a incercat sa se sinucida, a fost internat pentru trei zile la Spitalul de Psihiatrie Socola, la sfarsitul lunii noiembrie, fiind diagnosticat cu agitatie psihomotorie, heteroagresivitate si intoxicatie cu alcool.

Conducerea centrului care o gazduia pe femeie o sfatuise pe aceasta sa nu mearga la serviciu pentru a evita o intalnire cu sotul.

Duminica, surse medicale au declarat ca barbatul, Vasile Olaru, in varsta de 41 de ani, s-a internat, la cererea sa, la Spitalul de Psihiatrie Socola, la sfarsitul lunii noiembrie, dupa ce sotia sa a renuntat la plangerea depusa la Politie impotriva acestuia, pentru violenta.

"A fost diagnosticat cu agitatie psihomotorie, heteroagresivitate si intoxicatie cu alcool si a stat in spital trei zile. A luat tratament, dar e posibil ca in perioada sarbatorilor sa fi renuntat la medicamente si sa fi consumat alcool in exces. Cum sotia l-a parasit, a devenit din nou agresiv", au spus reprezentanti ai Spitalului de Psihiatrie Socola.

Medicii nu exclud nici posibilitatea ca barbatul sa fi intrat in depresie, dupa ce sotia sa a plecat de acasa impreuna cu cei trei copii.

Conducerea Centrului pentru victimele violentei domestice din Iasi unde era cazata femeia ucisa de sot a sfatuit-o pe aceasta sa nu mai mearga cateva zile la coaforul la care lucra, pentru a evita o intalnire cu barbatul, aceasta hotarand insa sa mearga la serviciu intrucat avea multe solicitari.

Duminica, purtatorul de cuvant al Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Iasi, Tiberiu Bantas, a declarat ca directorul centrului unde femeia era cazata impreuna cu copiii o sfatuise sa nu mearga la serviciu timp de cateva zile, pentru a evita o intalnire cu sotul agresiv.

Potrivit lui Bantas, femeia a decis insa sa mearga in continuare la coaforul unde lucra, motivand ca are numeroase solicitari din partea clientelor in perioada sarbatorilor.

"Sefa centrului a sfatuit-o pe femeie sa stea cateva zile in centru si sa nu mearga la munca. I-a spus ca sotul ar putea sa o caute la coafor si ca ar putea aparea probleme. Femeia a luat decizia de a merge in continuare la serviciu, spunand ca are multe solicitari in aceasta perioada din partea clientelor", a adaugat purtatorul de cuvant al DGASPC Iasi.

Sambata seara, barbatul a intrat in coaforul aflat la parterul Caminului studentesc T 17 de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iasi, unde lucra sotia sa, si a injunghiat-o pe aceasta de mai multe ori. Ulterior, el s-a asezat in genunchi langa trupul femeii si a incercat sa se sinucida, injunghiindu-se cu acelasi cutit.

Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
#crima coafor Iasi, #criminal coafor Iasi, #boli criminal coafor Iasi , #alcool