Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Ancheta pe Aeroportul Cluj-Napoca, dupa ce un tanar a fentat securitatea

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 16:55
2344 citiri
Ancheta pe Aeroportul Cluj-Napoca, dupa ce un tanar a fentat securitatea
Foto: Facebook/Claudiu-Gabriel Constantin

Autoritatile au deschis o ancheta la Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, dupa ce un tanar disperat sa ajunga la iubita sa din Londra a fentat securitatea.

Barbatul a reusit sa treaca de securitate fara bilet si fara control, a fugit pe pista, s-a urcat intr-un avion garat si si-a facut selfie in cabina pilotului, dupa care a pus pozele pe Facebook, toate acestea in conditiile in care intreaga Europa este in cautare de teroristi dupa atentatele din Paris.

Securitate made in Romania: S-a suit fara bilet in avion si a facut selfie in cabina pilotului

Astfel, in cadrul investigatiei demarate pe aeroport, SRI, Politia de Frontiera si Consiliul Judetean (CJ) Cluj vor cauta vinovati pentru bresa de securitate, arata B1 TV.

Conducerea Aeroportului Cluj-Napoca sustine ca a luat deja masuri, depunand o plangere impotriva tanarului.

"Aeroportul a depus o plangere penala pentru distrugere si acces intr-o zona neautorizata. Cercetarile sunt efectuate de catre procuratura si Politia de Frontiera. Pentru ca nu a fost un caz major s-a considerat ca nu este necesara masura retinerii. In ceea ce priveste aeroportul, am luat masuri supliemenatre de securizare a zonelor", a informat directorul aeroportului, David Ciceo.

Ancheta a fost demarata dupa ce, in urma cu cateva zile, clujeanul Claudiu-Gabriel Constantin a reusit sa ajunga pe pista, folosindu-se de un spatiu tehnic pentru bagaje. Tanarul a spart un geam si a ajuns la aeronava Wizz Air, care era garata in apropierea terminalului si urma sa decoleze in cateva ore.

El avea de gand sa astepte in avion pana la imbarcarea pasagerilor si sa decoleze odata cu ei spre Londra, unde se afla iubita sa.

Planul lui a fost dat peste cap, intrucat tanarul a vrut sa ramana si cu o amintire in urma aventurii si a inceput sa faca poze in cabina pilotului. Din cauza blitz-ului, a fost observat de angajatii aeroportului, care au alertat securitatea, iar Constantin a fost prins si dat jos din aparatul de zbor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#ancheta Aeroport Cluj, #ancheta Aeroport Cluj securitate, #Aeroport Cluj fentat securitate , #ancheta