De ce se teme PSD: Atacuri la Mihaela Geoana, ruperea Coalitiei si intimidare

Autor: Ana Ilie
Duminica, 23 August 2009, ora 15:46
5773 citiri

PSD a elaborat un documant intern, pentru perioada 24 august - 4 septembrie, privind strategia social-democratilor. Acesta enumera cateva temeri pe care le au pesedistii si va fi analizat luni in cadrul sedintei conducerii partidului.

De la 1 septembrie, spune documentul, care a intrat in posesia jurnalistilor de la Antena3, PSD ar trebui sa se astepte la atacuri - vor fi, probabil, atacuri cu privire la actiunile Mihaelei Geoana, mamei si copiilor sai, precum si la adresa altor rude ale presedintelui PSD, Mircea Geoana.

Un alt scenariu vehiculat de documentul intern este ca PD-L incearca sa atraga, inainte de 1 septembrie, cele 18 voturi necesare pentru majoritatea parlamentara de la PSD, dupa care va rupe Coalitia. Incercarile de racolare se fac inclusiv prin emisari expliciti trimisi de presedintele Traian Basescu.

Racolarile au loc si sub acoperirea legilor educatiei. In plus, si in teritoriu, oficialii PSD sunt intimidati si amenintati sa nu atace PD-L in campania electorala. Documentul mentioneaza si ca tentative de racolare i-ar viza si pe parlamentarii PNL, "in conditiile in care cu UDMR si reprezentantii minoritatilor se poarta deja discutii structurate".

Pe de alta parte, documentul spune ca scandalul Elena Udrea are o evolutie periculoasa pentru Basescu, mai periculoasa decat scandalul Ridzi.

Este de urmarit si evolutia scandalului Mircea Basescu, pentru ca opinia publica e deja iritata de scandalul Udrea. Mai mult, acest scandal poate fi devastator pentru Basescu, care scade constant in sondajele din opinie.

Documentul mai subliniaza si imposibilitatea lui Basescu de a fixa teme clare de dezbatere, dar si faptul ca asa-zisa "diversiune Oprescu", instrumentata la Cotroceni, nu a avut succesul scontat, asa ca presedintele este obligat la noi cai de atac si noi repozitionari.

- continua -

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#document intern PSD, #document PSD atac Basescu, #strategie electorala PSD , #ancheta
Comentarii
U
URSARII KGB-isti CĂLĂRI PE ROMANIA ADORMITĂ
rank 1
Tzinte false, zbânțuială de p.orci imbuibati ca să se strice vremea, dar mai ales vremurile. Tara este muribundă, iar pe ei nu-i atarnă nimeni in streanguri.