Directoarea scolii unde o fetita a murit inecata in hazna, demisa

Marti, 13 Martie 2012, ora 17:05
1831 citiri
Directoarea scolii unde o fetita a murit inecata in hazna, demisa
Foto: Arhiva

Directoarea scolii din localitatea Viisoara, judetul Dambovita, unde o fetita de 10 ani a murit inecata in haznaua unitatii de invatamant, a fost demisa din functie. Decizia a fost luata de consiliul profesoral al scolii.

Directoarea scolii generale din comuna Ulmi, Loredana Stan, a fost inlocuita cu profesoara Daniela Constanta Sirbu, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dambovita, citat de Realitatea TV.

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul fetitei care a murit in haznaua scolii

De asemenea, ISJ a cerut unitatii scolare constituirea unei comisii de cercetare a circumstantelor in care a avut loc accidentul de la scoala din Viisoara, comuna Ulmi.

"Recomandam acestei comisii analizarea modului in care profesorul de serviciu si-a indeplinit atributiile specifice si, daca este cazul, sanctionarea acestuia cu diminuarea salariului cu 15% pe o perioada de sase luni. Alte masuri disciplinare vor fi stabilite dupa incheierea cercetarii penale, daca va fi cazul", se precizeza in comunicatul citat.

Trei copii au cazut, luni, in fosa septica a unei scoli din localitatea Viisoara, judetul Dambovita. Unul dintre copii a murit. Ceilalti doi copii au fost salvati in ultima clipa de cadrele didactice.

Accident mortal la scoala - trei copii au cazut in hazna

Cei trei copii erau in pauza si se jucau in zona toaletei improvizate a scolii. Copilul care a murit era o fetita de aproximativ 10 ani.

Purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, Raluca Florescu, a declarat ca incidentul s-a petrecut in spatele scolii, unde trei copii au mers sa se joace, iar, la un moment dat, o placa din beton cu care era acoperita fosa septica a cedat si copiii au cazut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#directoare scoala hazna demisa, #fetita murit hazna Dambovita, #accident mortal scoala Viisoara , #ancheta