Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Grupul Bilderberg a colaborat cu Rusia pentru inlocuirea lui Ceausescu

Marti, 26 Mai 2009, ora 10:11
11806 citiri
Grupul Bilderberg a colaborat cu Rusia pentru inlocuirea lui Ceausescu

Grupul Bilderberg, organizatie a carei activitate este secreta si care reuneste aproximativ 130 de personalitati proeminente din politica, se pare ca a colaborat cu Rusia pentru inlocuirea lui Ceausescu.

Grupul, supranumit si "Guvernul Mondial", este mentionat alaturi de alte organizatii si institutii influente, printre cele ce au pus umarul inclusiv la conectarea comunismului din Est cu democratiile occidentale, intru instaurarea Noii Ordini Mondiale, conform autorilor cartii "A treia forta: Romania Profunda", semnata de Ovidiu Hurduzeu si Mircea Platon, informeaza Ziua.

"Personalitati lucide din Occident prevazusera jonctiunea, sub zodia globalismului, dintre comunismul de Est si democratiile occidentale. Pe data de 15 decembrie 1987, senatorul Jesse Helmes, fost presedinte al importantei comisii pentru relatii externe din cadrul Senatului american, denuntase intelegerile de culise dintre 'stapanii de la Kremlin' si unele retele mondialiste din Occident.

O examinare atenta a ceea ce se petrece in spatele usilor inchise arata ca grupuri de interese de pe langa Departamentul de Stat, Departamentul de Comert, marile centre bancare, marile retele mass-media, universitati, industria filmului, mari fundatii non-profit actioneaza impreuna cu stapanii de la Kremlin in slujba a ceea ce unii numesc Noua Ordine Mondiala", se arata in carte.

Se pare ca Bilderberg a incercat recrutarea lui Nicolae Ceausescu din 1971, declara saptamana trecuta pentru Ziua fostul ofiter de informatii Stelian Octavian Andronic.

"In 1971, inainte de constituirea Trilateralei, in 1973, cineva care facea parte si din serviciile secrete, si membru al Grupului Bilderberg, a incercat sa-l racoleze pe Ceausescu. Nu pot sa dezvalui identitatea acestuia, dar este o persoana foarte cunoscuta pe plan mondial", a spus fostul spion.

"Reactia lui Ceausescu a fost categoric impotriva. Daca ar fi fost de acord soarta lui si a Romaniei, poate, ar fi fost cu totul alta. El a fost lichidat, exclus de pe scena istoriei, chiar de catre Trilaterala", a mai declarat Andronic.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Guvernul Mondial, #Kremlin inlocuire Ceausescu , #ancheta