Loteria face sponsorizari, sefa primeste premii VIP

Marti, 05 Februarie 2008, ora 08:47
3436 citiri
Loteria face sponsorizari, sefa primeste premii VIP

Presedintele-director general al Companiei Nationale Loteria Romana (CNLR), Liliana Ghervasuc Minca, pare sa fie foarte darnica atunci cand vine vorba de banii institutiei, anunta Adevarul in editia de marti. Asta mai ales daca beneficiari sunt institutii sau fundatii de care aceasta se simte apropiata sufleteste. Exemplul cel mai elocvent il constituie sponsorizarile acordate de sefa Loteriei Romane institutiilor de invatamant pe care le-a absolvit.

Astfel, Colegiul National de Aparare a primit din partea Loteriei Romane 20.000 RON, in septembrie 2006, la doar cateva luni de zile dupa numirea in functie a Lilianei Ghervasuc. Universitatea Nationala de Aparare Carol I avea sa primeasca, de asemenea, o "atentie" importanta din partea fostei studente Liliana Ghervasuc.

Astfel, institutia a beneficiat de o sponsorizare de 20.000 de euro, in decembrie 2006, din partea Loteriei conduse de Liliana Ghervasuc, pentru "proiectarea si construirea unei fantani ornamentale care va fi amplasata in scuarul central al institutiei, in vederea ridicarii nivelului de reprezentare a universitatii la standardele cerute de integrarea in Uniunea Europeana".

Printre "realizarile" cele mai recente ale Lilianei Ghervasuc Minca se numara si primirea premiului special pentru activitatea manageriala desfasurata in 2007, "Superlativele VIP". Anuntul este postat chiar si pe site-ul oficial al Loteriei Romane. Insa premiile "Superlativele VIP" sunt decernate de revista VIP, in conducerea careia se afla Cristian Paul Brancu, de asemenea director executiv al Fundatiei Amfiteatru.

Fundatia Amfiteatru este, de asemenea, "abonata" la sponsorizari din partea Loteriei Romane. Ultima dintre ele, in cuantum de 8.000 RON, a fost primita de Fundatia Amfiteatru chiar in decembrie 2007, atunci cand Liliana Ghervasuc Minca a fost premiata in cadrul evenimentului "Superlativele VIP".

Sefa Loteriei Romane a mai fost "atenta" cu Fundatia Amfiteatru si in noiembrie 2006, cand i-a acordat o sponsorizare de 700 milioane de lei vechi. Directorul Fundatiei Amfiteatru, George Popescu, declara ca nu stie nimic despre niciun premiu care sa-i fi fost acordat sefei Loteriei. Cat despre sponsorizarile primite, George Popescu sustine: "Exista pe site-ul Loteriei un program de alocare sponsorizari pe care l-am gasit si noi si l-am accesat!".

Intrebata despre sponsorizarile acordate institutiilor de invatamant pe care le-a absolvit, Liliana Minca a raspuns paralel: "Eu ma simt apropiata sufleteste si de oamenii cu probleme de sanatate, carora li s-au acordat 40% din sponsorizarile Loteriei!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Ghervasuc, #loterie, #sponsorizari , #ancheta