Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Minore obligate sa se prostitueze in Caracal: 7 traficanti retinuti

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 18:34
58777 citiri
Minore obligate sa se prostitueze in Caracal: 7 traficanti retinuti

Membrii unei grupari infractionale organizate de trafic de persoane si proxenetism din municipiul Caracal, au fost retinuti miercuri de procurorii DIICOT Olt si vor fi prezentati joi magistratilor Tribunalului Olt cu propuneri de arestare preventiva.

Sapte dintre membrii retelei infractionale - o femeie si sase barbati - sunt inculpati intr-un dosar de trafic de minori, aflat pe rolul Tribunalului Olt si au mai fost in arest in perioada 2012-2013 din cauza implicarii in infractiuni de trafic de persoane, deoarece racolau minore, le santajau si le obligau astfel sa intretina raporturi sexuale cu barbati, pentru diferite sume de bani.

Procurorii DIICOT Olt au destructurat miercuri gruparea infractionala din municipiul Caracal, specializata in traficul de persoane si exploatarea sexuala a victimelor. La Caracal au fost efectuate miercuri opt perchezitii la domiciliile celor sapte membri ai gruparii, precum si la adresa unde care erau tinute sechestrate victimele, unde au fost gasite captive trei tinere.

Minore obligate sa se prostitueze, eliberate de DIICOT - descinderi in Caracal

Alte trei victime au fost gasite la perchezitiile efectuate in doua dintre locatiile folosite pentru prostitutie.

Miercuri au fost aduse la audieri la DIICOT Olt 46 de persoane, printre care s-au aflat atat persoanele suspectate de trafic de persoane cat si victime, precum si 27 de barbati suspectati ca au beneficiat de serviciile tinerelor obligate sa se prostitueze.

Noua dintre cele 13 victime ale gruparii infractionale din Caracal sunt minore, cu varste intre 14 si 18 ani. Tinerele in cauza provin din familii dezorganizate. Ele erau plasate ca prostituate intr-un apartament inchiriat din Caracal, special amenajat si prevazut cu obloane din lemn masiv, fixate permanent pe pozitia inchis, prin incastrarea cu mijloace de prindere tip autofiletante, se arata in documentul DIICOT.

Din traficarea celor 13 victime, in schimbul prestatiilor sexuale, membrii gruparii au primit sume de bani sau alte foloase patrimoniale, gruparea obtinand peste 30.000 de euro in acest fel, sustin anchetatorii.

Suspectii sunt acuzati de savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, lipsire de libertate in mod ilegal, trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#traficanti Caracal retinuti, #minore prostitutie Caracal, #minore prostitutie Caracal retinuti , #ancheta
Comentarii
T
tudorion46
rank 5
mor de curiozitate sa aflu numele proxenetilor, dar mai ales etnia!