Parlamentari noi, metehne vechi

Duminica, 15 Martie 2009, ora 18:20
2732 citiri
Parlamentari noi, metehne vechi

Desi avem o serie de parlamentari noi metehnele de om care a ajuns in functii inalte de conducere au ramas aceleasi. Unul dintre incidentele graitoare este cel dintre Adrian Nastase si Roberta Anastase care s-a lasat cu replici misogine si taioase.

Dar lucrurile nu se opresc aici, lista de lucuri absurde poate continua. Deranjat de faptul ca petrece prea mult timp la coada la restaurantul Parlamentului, Gheorghe Barbu (PD-L), secretarul general al Camerei, a dat o dispozitie prin care le interzice celor care nu sunt suficient de flamanzi incat sa manance in incita, sa isi achizitioneze alimentele la pachet, informeaza Cotidianul.

Parlamentarul PD-L sustine ca cei care cumparau la pachet ii tineau din treaba pe angajatii care-i servesc pe senatori si deputati.

Cristian Topescu propune ca lifturile din cladirea Parlamentului sa fie oprite o zi pe saptamana pentru colegii supraponderali care, potrivit observatiei fostului comentator, asteapta ascensorul chiar si pentru un etaj.

Udemeristul Marton Arpad vrea ca masinile deputatilor si Senatorilor sa poata trage in fata usii de la aeroport ca parlamentarii sa nu mai fie nevoiti sa mearga prin ploaie.

Coleg de partid cu Marton Arpad, deputatul de Africa si Orientul Mijlociu, Koto Iosif, a depus o cerere adresata conducerii Camerei pentru o deplasare in Siria si in Iordania, la sfarsitul lunii aprilie, care ar fi urmat sa fie facuta cu un microbuz al institutiei si insotit de patru persoane, din bugetul Parlamentului.

Koto Josef a solicitat sa efectueze aceasta deplasare pe ruta Bulgaria-Turcia-Siria-Iordania si retur, adica aproximativ 5.000 de kilometri, cu un microbuz din parcul auto al Camerei Deputatilor, precum si suportarea din bugetul Camerei a tuturor cheltuielilor (transport international, cazare, diurna, asigurare medicala, viza si alte taxe), atat pentru el, cat si pentru persoanele insotitoare.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Gheorghe Barbu, #opri lifturi Parlament, #Cristian Topescu, #Koto Josef , #ancheta