Ploua cu angajari in institutiile statului

Joi, 29 Octombrie 2009, ora 12:13
6472 citiri
Ploua cu angajari in institutiile statului
Foto: Wall Street

Desi angajarile din sistemul public sunt blocate de la inceputul anului, institutiile statului scot la consurs zeci de posturi, majoritatea de conducere.

Insa, desi alta data candidatii s-ar fi batut pentru o a castiga, acum nu se mai inghesuie nimeni pentru ca, nemaiexistand sporurile si bonusurile care dublau sau chiar triplau salariul initial, oferta nu mai este la fel de atractiva.

Printre intistutiile care cauta angajati se numara ANOFM, APIA, BNR si Ministerul Culturii, informeaza Evenimentul Zilei.

Asfel, ANOFM a organizat pe 26 octombrie concurs pentru cateva functii de director, pentru sectoarele 1 si 3 ale Capitalei, pentru AJOFM Braila si AJOFM Giurgiu.

APIA a scos la concurs ultimele doua luni, peste 40 de posturi, la nivel national.

Job-urile sunt de toate felurile: consilier asistent biroul IT, sefi de birou pentru agentiile locale, sefi de servicii pentru control teren sau cota de lapte, consilier debutant sau "superior", consilier asistent relatii cu publicul sau sef serviciu antifrauda.

La Banca Nationala, de la sfarsitul lui august si pana la mijlocul lunii octombrie, au fost scoase la concurs 14 posturi.

Un post de inspector la Directia Supraveghere, serviciul inspectie institutii financiare nebancare, trei posturi de inspector la Directia Supraveghere, serviciul inspectie institutii financiare bancare, un post de referent de specialitate la Directia Supraveghere si un post de consilier juridic la Directia Stabilitate Financiara.

Totodata, BNR mai a mai scos la concurs cinci posturi de referent de specialitate la Directia Stabilitate Financiara, un post de consilier juridic la Directia Stabilitate Financiara si doua posturi de referent la Directia Relatii Internationale, serviciul Relatii Externe.

Nici Ministerul Culturii nu sta mai bine la capitolul directori. Astfel, pe site-ul institutiei se arata ca au fost scoase la concurs patru posturi, toate de conducere.

Alte institutii care au nevoie de personal mai sunt si Politia Romana, Ministerul Agriculturii, pentru directiile sale, Ministerul Educatiei sau cel al Sanatatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#angajari institutii stat, #ANOFM, #APIA, #Ministerul Culturii, #BNR , #ancheta