Presa maghiara: Cozma a picat in mijlocul unei rafuieli intre doua bande rivale

Miercuri, 11 Februarie 2009, ora 17:47
4984 citiri
Presa maghiara: Cozma a picat in mijlocul unei rafuieli intre doua bande rivale

In presa maghiara au aparut noi detalii legate de uciderea handbalistului roman, Marian Cozma, injunghiat mortal sambata noapte in Lokal Patriot din Veszprem.

Potrivit jurnalistilor ungari, romanul a avut ghinionul sa pice la mijloc in incaierarea dintre doua bande rivale.

"Cozma a fost practic omul potrivit la locul nepotrivit. Ceea ce s-a intamplat cu el a fost groaznic, iar o parte din vina o are B. Ferenc", a declarat R. Zsolt pentru cotidianul maghiar "Blikk, citat de Cotidianul.

Zsolt fusese implicat, cu cateva ore inaintea incidentului de la Lokal Patriot, intr-un scandal cu B. Ferenc si oamenii acestuia. "Trei oameni de-ai lui Feri se amuzau stand in mijlocul strazii si nelasand nici o masina sa treaca.

La fel au facut si cu mine. Atunci, simtindu-ma batjocorit, am coborat din masina. In momentul acela a aparut si Ferenc. Am schimbat cateva vorbe, pentru ca eu il cunosteam, cand dintr-odata m-a lovit peste fata.

Am cazut peste o masina, ma lovisem atat de tare la brat incat nu m-am putut apara. Cazut la pamant, am mai primit cateva picioare in cap", a povestit Zsolt.

Scandalul s-a sfarsit cu o vizita a celor doi la sectia de politie. "Din cate stiu, pe Ferenc nu l-au retinut mai mult de o ora. Eu, fiind parte vatamata, am stat mai mult. Am aflat ca Ferenc a plecat de la politie direct la barul Patriot, unde s-a luat de un alt barbat.

Acesta se pare ca si-a chemat oamenii din banda. Il cautau pe B. Ferenc. Erau deja beti si cu chef de bataie cand au ajuns in bar. Nu avea cum sa nu iasa scandal intrucat romii erau foarte incinsi", a concluzionat R. Zsolt.

Primele rapoarte speculau ca scandalul din bar a inceput in momentul in care agresorii s-au luat de iubita lui Marian Cozma, Claudia. Insa martorii oculari si politia maghiara au prezentat varianta oficiala: agresarea chelneritei a fost punctul de plecare al incidentelor.

Cu toate acestea, responsabilii localului sustin ca nici un angajat nu a suferit leziuni si nu a fost implicat in scandal. "Oficial, politia spune ca chelnerita a fost doar insultata verbal, dar martori oculari vorbesc despre agresiune fizica", a declarat un jurnalist maghiar pentru sursa citata.

Presa din Ungaria ridica si un semn de intrebare in ceea ce priveste numarul suspectilor: "Politia vorbeste doar despre trei suspecti in acest caz, conform camerelor video instalate in local, se observa nu mai putin de 4-5 indivizi din banda care par sa ia parte la scandal."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#dezvaluiri Marian Cozma, #rafuiala bande rivale , #ancheta