Presa strange semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu

Joi, 19 Martie 2009, ora 10:20
4022 citiri
Presa strange semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu

Mai in gluma, mai in serios, cateva ziare din Romania s-au oferit sa ii dea o mana de ajutor Elenei Basescu sa stranga semnaturile necesare pentru a putea candida la alegerile europarlamentare, dupa ce a demisionat din PD-L.

Academia Catavencu si saptamanul gratuit Promo au inceput deja campania de sprijinire a fiicei presedintelui. "Semnati aici pentru Elena Basescu!" este apelul facut de jurnalistii de la Catavencu.

"Va adresam un apel disperat: nu o lasati pe Nuti cea mica a presedintelui sa dispara din viata politica! Sprijiniti candidatura Elenei Basescu la Parlamentul European!", scriu jurnalistii de la Catavencu.

"Nu exista succesuri externe fara Elena Basescu. Fara intaia fiica a tarii in Parlamentul European, ne paste anonimatul international. Nu lasati destinul tarii pe mainile cunoscatorilor gramaticii limbii romane, semnati pentru Elena! Sa nu fim egoisti, sa nu tinem pentru noi ceva de care merita sa se bucure toata Europa", este fraza menita sa ii convinga pe romanii sa o sustina pe fiica presedintelui.

Saptamanalul Promo merge si mai departe cu sustinerea. In editia de joi, 19 martie 2009, editorialistii au atasat pe a doua pagina a ziarului un tabel care poate fi folosit pentru strangerea semnaturilor.

"Promo o ajuta pe Elena Basescu sa devina europarlamentar. Ziarul isi propune un demers jurnalistic fara precedent: sa vina in ajutorul presedintelui si sa stranga semnaturile de care are nevoie. Va asteptam cu listele semnate de dumnevoastra si de cei pe care o sustin. Listele cu semnaturile dumnevoastra o vor ajuta pe Elena Basescu sa ajunga la Bruxelles".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Elena Basescu, #sustine semnaturi candidatura, #Promo semnaturi europarlamentare, #Academia Catavencu , #ancheta