Primarul Negoita, maestru al trucului "uite parcul, nu e parcul"

Vineri, 11 Iulie 2008, ora 19:34
2299 citiri
Primarul Negoita, maestru al trucului "uite parcul, nu e parcul"

Primarul Sectotului 3, Liviu Negoita, s-a dovedit a fi un adevarat magician in ultima perioada. Atfel, un parc de la intersectia strazilor Nerva Traian cu Moruzzi Voievod, amenajat inainte de alegerile locale, a fost transformat ca prin minune in cateva saptamani in santier.

Cum au disparut bancile, pietrisul, aleile si chiar si placuta care atesta investitia Primariei? Negoita explica inocent, pentru Gandul, ca problema a fost ca acel teren nu a fost niciodata proprietatea Primariei, ci a unui simplu cetatean care s-a decis sa-si construiasca o cladire inalta.

"Acest teren nu a fost niciodata in proprietatea noastra. Este al unui om care l-a cumparat de pe piata libera. In urma cu trei-patru ani am vorbit cu el si l-am intrebat cand construieste si daca putem amenaja ceva acolo ca sa nu ramana maidan. Noi nu am spus niciodata ca e parcul primariei. Cand l-am amenajat, am pus acolo o placa pe care scria ca e o amenajare temporara fiindca e proprietate privata. In loc sa-i multumim omului ca ne-a lasat sa facem acolo un parculet, noi il consideram un exemplu negativ. Dumneavoastra ce ati face, daca ati avea un teren? L-ati dona sa se faca parc?", a declarat Negoita.

Printre locuitorii care au asistat la scamatoria cu parcuri se numara si Dan Darabont, fost primar PSD la sectorul 6.

"Vad de la mine din bucatarie parcul respectiv. Mi-am plimbat prin el catelul de multe ori. Si-acum ma uit ca s-au scos bancile si bordurile si s-a inconjurat locul cu niste panouri, ca un castru roman", a declarat Darabont pentru Gandul.

Fostul primar spune, insa, ca cel mai probabil a existat o intelegere ca, pentru ca terenul sa fie retrocedat proprietarilor, acestia sa nu construiasca decat dupa alegerile ce tocmai s-au incheiat. Darabont este convins ca, din punct de vedere legal, totul este in ordine si ca locatarii nu au prea multe de facut.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Liviu Negoita, #parc, #santier, #truc , #ancheta