Scaunul lui Ridzi, mai subred pe zi ce trece. Ce a platit pana la urma MTS?

Luni, 06 Iulie 2009, ora 21:42
1450 citiri
Scaunul lui Ridzi, mai subred pe zi ce trece. Ce a platit pana la urma MTS?
Foto: 3210.ro

Peste 80.000 de lei din banii pe care Ministerul Tineretului si Sportului ii inclusese in cheltuielile pentru organizarea Zilei Tineretului din 2 Mai nu ies la calcul dupa ce audierile Comisiei de ancheta au aratat ca MediaPro Pictures a platit atat pentru scena, cat si pentru sonorizare si lumini.

Directorul general al MediaPro Pictures, Andrei Boncea, a declarat luni ca scena si echipamentele de sonorizare si lumini necesare pentru organizarea MTV Days de la Costinesti au costat 80.000 de lei fara TVA si au fost platite de companie.

Boncea a mai precizat ca firma pe care o reprezinta a primit de la SC Artisan Consulting SRL suma de 38.450 lei + TVA pentru prestatia a doua trupe in timpul evenimentului de la Costinesti, din 1-2 mai.

"Nu avem nicio legatura directa cu Ministerul Tineretului si Sportului. Avem o relatie contractuala cu firma Artisan legata de prestarile de servicii pe care noi le-am efectuat pentru ei, pentru o parte din acest eveniment. Contractul nostru se refera la prestatia a doua trupe din cadrul evenimentului nostru", a declarat Andrei Boncea, conform Mediafax.

El a explicat ca Artisan Consulting a contactat firma pe care o reprezinta si in urma discutiilor s-a ajuns la semnarea unui contract prin care se prevedea doar prestatia celor doua trupe.

Artistii au fost platiti prin SC Standard Vision SRL, care a primit de la MediaPro Pictures, potrivit unui contract, suma de 101.440,36 de lei, suma ce include TVA, pentru prestatia si dreturile de autor ale vedetelor.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Ridzi scandal MTS, #scandal Ziua Tineretului, #Ridzi MediaPro Pictures , #ancheta
Comentarii
Poza Domnita_Ralu
Domnita_Ralu
rank 3
Se va dovedi legalitatea contractelor si al tuturor faptelor. Astept deja reactiile celor care astazi au ca singur "hobby" sa loveasca in Monica Ridzi