Tanar electrocutat pe litoral: Parcul de distractii din Eforie a fost inchis

Marti, 06 August 2013, ora 21:20
1952 citiri
Tanar electrocutat pe litoral: Parcul de distractii din Eforie a fost inchis
Foto: Adevarul

Parcul de distractii din Eforie Nord, unde un tanar in varsta de 17 ani s-a electrocutat, luni dupa-amiaza, si a murit apoi la spital, a fost inchis pana la finalizarea cercetarilor, in acest caz fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpa.

Potrivit reprezentantilor IPJ Constanta, administratorul parcului de distractii a fost audiat, marti, si a prezentat documentele firmei, iar anchetatorii nu au descoperit nimic in neregula cu acestea, existand actele necesare pentru desfasurarea activitatii.

Pana la incheierea cercetarilor, parcul de distractii din Eforie Nord a fost inchis.

Totodata, medicii legisti au efectuat necropsia si au confirmat ca tanarul a murit electrocutat.

Ancheta este in plina desfasurare, iar mai multi experti tehnici incearca sa stabileasca ce anume s-a intamplat incat a dus la electrocutarea tanarului respectiv.

Verificari in acest caz efectueaza si Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta si Inspectoratul Teritorial de Munca.

Atentie la distractiile de la mare! A murit electrocutat de un carusel - Update

Reprezentantii CJPC au precizat ca de marti au fost luate la verificat toate parcurile de distractii de pe litoral pentru a se vedea daca sunt nereguli si daca reprezentantii acestor unitati de agrement avertizeaza consumatorii in privinta riscurilor la care expun.

Un turist de 17 ani a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean Constanta, luni dupa-amiaza, dupa ce s-a electrocutat in parcul de distractii din statiunea Eforie Nord, pentru ca a vrut sa se suie in masinutele electrice venind direct de pe plaja, ud si in picioarele goale, in perimetrul de functionare al acestora.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, tanarul a fost resuscitat la fata locului, dupa care a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Aici, el a fost dus la Camera de Resuscitare, dar, cu toate eforturile medicilor, a murit la scurt timp dupa ce a fost dus in unitatea sanitara.

Deoarece in urma acestui incident turistii aflati in zona se revoltasera pe angajatii parcului de distractii, in zona au fost trimise trupe speciale ale Politiei pentru ca situatia sa nu degenereze.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#parc distractii Eforie inchis, #tanar electrocutat murit Eforie, #tanar electrocutat masinute carusel , #ancheta