Ziare.com

Tariceanu a concesionat resurse din Insula Serpilor inainte de verdictul de la Haga (Video)

Miercuri, 04 Februarie 2009, ora 10:17

   

Tariceanu a concesionat resurse din Insula Serpilor inainte de verdictul de la Haga (Video)
Cu doar cateva saptamani inainte de a parasi Palatul Victoria, Guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu a cedat dreptul de explorare a unor perimetre aflate in zona de litigiu din jurul Insulei Serpilor unei firme cu un capital social de numai 200 de lei, desi Curtea de la Haga nu se pronuntase inca asupra acestui diferend intre Romania si Ucraina.

Mai precis, pe 12 noiembrie 2008, guvernul Tariceanu a aprobat un act aditional clasificat la un contract prin care firma Sterling Ressources primea dreptul de explorare si impartire a unor perimetre aflate in zona de litigiu, informeaza Realitatea TV.

Nu este de mirare ca rezervele importante de resurse au atras atentia marilor jucatori mondiali de pe piata petrolului, cu mult timp inainte de pronuntarea verdictului companii precum Total, Royal Dutch Shell si British Petroleum declarandu-se interesate sa investeasca sume importante in prospectarea si exploatarea rezervelor de petrol si gaze din Marea Neagra.

Mai greu de inteles este motivul pentru care guvernul Tariceanu a dat in noiembrie o ordonanta prin care perimetrele Pelican si Midia, o parte dintre perimetrele pentru care Romania si Ucraina s-au judecat la Haga, nu mai sunt in posesia statului roman, ci au fost concesionate firmei Sterling Ressources, firma care are ca reprezentanta in Romania o firma cu un capital social de 200 de lei.

In plus, la finalul ordonantei respective se specifica faptul ca anexa nu se publica, fiind clasificata potrivit legii, motiv pentru care nu se poate spune cu exactitate pe cati ani a fost concesionata resursa si nici contra carei sume.

Mihai Gherman, directorul general adjunct al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, a declarat marti seara, la "Realitatea te priveste", ca nu este vorba de o concesionare a unor zacaminte si nici despre un nou acord petrolier aprobat in luna noiembrie.

"Este un act aditional la un acord existent prin care au fost convenite niste clauze. Drepturile n-au fost oferite anul trecut in noiembrie, ci decurg din niste acorduri petroliere semnate inca din 1990 si intrate in vigoare in 1992. Contractul petrolier a fost incheiat cu firma Enterprise care, in conformitate cu prevederile legii petrolului, a avut dreptul sa transfere acordul", a spus acesta.

"Ulterior, dupa ce a fost incheiat cu firma Enterprise, acordul a trecut pe la firma Paladin si a ajuns la firma Sterling, care este actualul titular. Asadar, nu a fost incheiat un acord nou in 2008, ci doar un act aditional prin care au fost convenite niste prevederi contractuale, printre care o serie de programe de lucrari", a explicat Gherman.

Directorul general adjunct al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale a mai spus ca in acord au fost incluse niste clauze contractuale menite sa faca aplicabila actuala legislatie.

"In 1992, cand au fost incheiate acordurile petroliere, nu se stia ca, in 1997, zona respectiva o sa intre in zona de delimitat, in zona de disputa cu Ucraina", a concluzionat acesta.

Actualul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, s-a declarat nemultumit de aceasta situatie iar presedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, social-democratul Iulian Iancu, a cerut declasificarea anexei secrete.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 34214 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
78 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ca la noi

Putem sa avem oare vreun sentiment de victorie in ziua de astazi care sa nu fie stricata de un gust amar (de coruptie) primit mostenire de la guverne anterioare?

 

Unde sunt ja'vrele

liberale de care nu poti posta un mesaj aici pe forum fara sa-ti sara la gat? Unde suntati mai Vasi, pa'pagalu' ala de Sneezy si alti lingai de 2 lei care iubesc pe acesti tradatori de tara, voi acei pnl-isti omniprezenti? Am mai spus-o am lucrat in rafinaria patricului, voi nu-l cunoasteti pe acest om cat poate fi de malefic.Mai am o intrebare, fiind vorba de un contract in sectorul energetic, de ce nu s-a supus aprobarii parlamentului? Alo DNA-ul ne-ati *** cu stenogramele despre ciobanul ala de Gigi, pe astia nu i-ati ascultat?

Bai B U L A

Iar o luam de la capat: MAREA PRIVATIZARE, FLOTA, MATUSA TAMARA, PATRICIU... Fabrica (DNA-ul) de dosare politice nu se inchide pe perioada CRIZEI FINANCIARE si nu va da FALIMENT IN TARA LU PAPURA VODA.

Iar au aparut liberalii pe aici !

Cate calculatoare or avea ?
Sau o fac din soft ?

Dati-va plusuri cu gramada , dati-va nickuri cu gramada , faceti scandal , tot la parnaie ajungeti !
Ticalosilor !
Aveti decedati pe constiinta !

Un articol incorect si tendentios

Fie ca redactorul nu se pricepe, fie ca este vorba de rea vointa.
Inca de aseara se stiau urmatoarele :

1. Contractul nu se refera la zonele disputate cu Ucraina
2. Anexa la contractul din 1992, a fost facuta pentru a se respecta schimbarea de legislatie din 1997.
3. Firma respectiva care are un capita social de 200 lei, in decursul anului 2008, a investit in exploatarile din Romania peste 15 mil de euro, iar in total de cand opereaza aici, peste 100 de milioane.

Cred ca si ziare.com, este obligata sa respecte adevarul si nu sa informeze eronat si tendentios.
Un site onorabil, ar reveni cu o erata si cu scuze pentru dezinformare.

De data asta trebuie sa va dau dreptate! Articolul, sau mai alec titlul sunt alese clar pentru a dezinforma.

HotNews :

"Printr-o Hotarare de Guvern, emisa de Guvernul Tariceanu (Hotarare nr. 1446 din 12/11/2008), petrolul si gazele din jurul Insulei Serpilor au fost concesionate unei firme, Midia Resources SRL, ce are un capital social de doar 200 de lei. Bilantul pe 2007 al acestei firme arata ca nu are angajati iar cifra de afaceri a fost 0 lei. Midia Resources SRL nu are sucursale, nu are sedii secundare si nu are administratori cenzori persoane juridice.

Anexele Hotararii de Guvern amintite sunt secrete.

Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu a refuzat sa comenteze informatia spunand ca nu cunoaste detalii despre clauzele secrete ale acelei HG si ca mai multe informatii vor trebui sa dea acum actualii guvernanti."

Esti sigur?

Daca esti sigur ca ai dreptate, dece te exptimi intr-un loc atat de modest, destinat celor care doresc sa se informeze, nu celor informati?
Eu si multi altii ne amaramam cand auzim despre tot felul de escrocherii. Aceasta ar fi una mare de tot si dezmintirea ar trebui sa fie una raspicata, nu pierduta printre comentarii
Avem mare nevoie de adevar, indiferent pe cine ar leza adevarul!

Mintiti, mintiti - poate ramane ceva

Mihai Gherman, director general adjunct al ANRE, a sustinut la Realitatea TV ca fostul premier nu a incheiat un contract nou de concesiune cu cei de la Sterling Resources ci doar a validat un act aditional care consfintea un contract incheiat cu cativa ani inainte. Chiar pe oficina Cotroceniului, Hotnews, sunt precizate urmatoarele :

(Hotararea nr. 1446 din 12/11/2008 privind aprobarea Actului aditional nr. 11 la Contractul de explorare si impartire a productiei - pentru perimetrele XIII Pelican si XV Midia !!!!

Asa cum se vede , nu este vorba de perimetrele aflate in litigiu cu Ucraina

Insula Serpilor seamana foarte mult cu Guantanamo !

Inca doua sai trei informatii de felul asta si Calin Popescu Tariceanu, are toate sansele sa imbrace haine vargate ! De obicei cand iese fum ... este si caldura !
Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, al dumneavoastra Opus9, va spune tuturor, sa auzim numai de bine !

Insula Serpilor=Guantanamo?

Aveti cumva habar care sunt dimensiunile Insulei Serpilor si unde anume se afla Guantanamo? Daca nu, atunci va rog domnule Opus... Taceti din gura.

*)Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

Hotărare nr. 1446 din 12/11/2008 (Hotărare 1446/2008)
Publicat in Monitorul Oficial nr. 780 din 21/11/2008

privind aprobarea Actului aditional nr. 11 la Contractul de explorare si impărtire a productiei pentru perimetrele XIII Pelican si XV Midia, incheiat intre Agentia Natională pentru Resurse Minerale si Sterling Resources Ltd.

In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicată, si al art. 31 alin. (3) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările si completările ulterioare,

Guvernul Romaniei adoptă prezenta hotărare.

Art. 1. - Se aprobă Actul aditional nr. 11 la Contractul de explorare si impărtire a productiei pentru perimetrele XIII Pelican si XV Midia, incheiat intre Agentia Natională pentru Resurse Minerale, in calitate de concedent, si Sterling Resources Ltd., in calitate de concesionar, prevăzută in anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărare.
___________
*)Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

Art. 2. - Actul aditional nr. 11 la Contractul de explorare si impărtire a productiei pentru perimetrele XIII Pelican si XV Midia, aprobat potrivit art. 1, intră in vigoare la data publicării prezentei hotărari in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemnează:
───────────────
Seful Cancelariei Primului-Ministru,
Marian Marius Dorin
Presedintele Agentiei Nationale
pentru Resurse Minerale,
Bogdan Găbudeanu
Ministrul mediului si dezvoltării durabile,
Attila Korodi
p. Ministrul economiei si finantelor,
Cătălin Doica,
secretar de stat

@Je(g)rome

Punctul doi din comentariul tau este edificatot . Merci pentru amanunt . De aici se poate deduce ca a fost pus la punct si respectat un plan minutios de jefuire a Romaniei .Prin urmare in 1992 s-a pregetit o anexa ptr. ceea ce va fi urmat in 1997 . Asa cum este cunoscut in 1992 era iliescu cu f.s.n.-ul la conducerea tarii asociat fiind si p.n.l.-at-ul lui patriciu si tariceanu la guvernare iar in 1997 era C.D.R.-ul care avea asociat P.N.L.-ul infectat deja cei 12 , printre care tariceanu , crin antonescu , laurentiu priceputu ,etc. . Se observa usor ca elementul de continuitate se numeste tariceanu aflat mereu sub directa conducere a lui patriciu .
Fima aia de care pomenesti nu are notorietate in petrol nici ca bildusi . Apropos de acolu iti ridici diurna de noapte ?

JE(G)ROME , CE SARI ASA CA UN CAINE MASTURBAT ??!!

.

Pt Arssene

Acum este clar.
M-am lamurit in privinta ta.
Sa spui ca in 1992, PNL-ul a fost la putere si prin aceasta ar fi responsabil de ceea ce s-a intamplat in perioada 1992-1996, este mai mult decat necunoastere, este p.rostie crasa.

nu mai mintiti

Intra la registrul comertului sa vezi bilantul care e 0(zero)la MIDIA RESOURCES si Sterling Resources este asociata si are sediul in Canada

@Je(g)rome

Esti nervos amice .Ia un extraveral , linisteste-te si mai citeste odata ce am scris . Am scris p.n.l.-at nici dec um P.N.L. . Ori , partiduletul ala care-l avea in frunte pe patriciu era legat de ion ilici iliescu prin Carta ptr. Democratie si Reforma semnata in aprilie 1991 de cei 2 alaturi de Victor Surdu care ulterior a devenit director general la Luk Oil Romania .
Chiar daca incerci cu brutalitate si nesimtire sa manipulezi iti amintesc ca aici e un forum si nu bomba de cartier unde iti cheltui simbria cu moros de gaz si in in analist politic . Pa intelectualule .

Pt Arssene

Eroare humanum est, perseverarum diabolicum.
PNL-AT, alaturi de Iliescu in 1992 ???
Dragul meu, tu esti sanatos ?
Te inteleg ca voi securestii aveti datoria sa dezinformati, dar nu o sa ne spui acum si ca Iliescu a fost un brav luptator anticomunist.

Vad ca suntem victimele geologilor ;

Emil Constantinescu = geolog
Dorin Marian = geolog
Bogdan Gabudeanu = geolog

De cand se pune la cale , prin intermediul astora , vanzarea a ceea ce romanul nu stapaneste : bogatiile minerale din subsol ?
Scandalul liberal a inceput de fapt cand s-a constituit Fondul Proprietatea : cu multe procese , revendicari , drepturi litigioase cumparate pe nimic de la mosnegii neputinciosi , Legea 247 , Lulache pusa sef acolo cu generalii in anturaj , Costanda , Ioana Tariceanu onorariu 400.000 euro din vanzarea posesiunii Costanda , Vasile Turcu (investitor Dinamo) proprietarul majoritatii ICRALurilor din Bucuresti , care ICRALuri au arhiva locuintelor si case vechi in centru numai bune de smcherit ...

Je(g)rome ,

Ai invatat limba latina cu Vanghelie ?
Vezi ca tu scrii in limba 'latrina' , activist naimit ce esti !

unde?

Unde a investit ?

@Je(g)rome

Ai dreptate erore humanum est . Am facut o confuzie .Ea consta in faptul ca am uitat sa spun ca patriciu a fost ministru al Lucrarilor Publice in 1991 in cabinetul Roman2 .
In 1992 a intrat in parlament ca deputat al C.D.R. deci stia omul ce voia , si a fost membru in Comisia pt. Adm .Publica si cea de Buget finante . S-a caracterizat prin atitudinile pro P.D.S.R. . Probabil de aceea i-a dat Vacaroiu afacerea Murzuc . Asa ca p.n.l.-at a fost alaturi in fapt de iliescu pe tot parcursul anului 1992 chiar daca formal era membru al C.D.R. ca si acum de fapt . Acu pricep de unde aversiunea voastra ireductibila fata de Base .

Cred ca ati aflat la ora aceasta,cine a facut "concesionarea frauduloasa"

Marele Pedelist Stolo. Sa aveti o seara placuta.

Jeg (rome)

Avocatul hotilor!
Rusine sa-ti fie, slugoi petro-liberal!

chiar daca extrem de trist

asta se cheama "dragostea" pentru interesele de lunga durata ale tarii. sa vedem ce va urma. la ce bun platita o armata de specialisti, recompensati avocatii, atatia oameni care au muncit si s-au zbatut 40 de ani, acum serpeste, sa dai bucatile probabil cele mai promitatoare unor concesionari mascati. si mai vrea sa fie presedinte. o injuratura ar fi prea onorabila pentru acest individ si cei hoarda lui. Ceausescu a fost... completati Dumneavostra, dupa plac.

UNDE ESTI,MAGITITEL...

...Si alti apologeti liberali?FANARIOTUL MASON TARICEANU A JEFUIT BUGETUL NATIONAL,A DAT FUNDATIA GOJDU(10 miliarde euro)UNGURILOR(desi testamentul lui Gojdu lasa aceasta avere BOR)si CONCESIONEAZA RESURSELE ENERGETICE ALE ROMANIEI STRAINILOR.De ce nu am putea sa ne exploatam noi proprile resurse?De ce sa castige altii ce ni se cuvine noua?MARE J.A.V.R.A. TARICEANU SI GLOATA LUI LIBERALA!Pe de alta parte nu pot sa nu-mi amintesc marile PRIVATIZARI FRAUDULOASE SI TRADATOARE ale PETROM si ROMGAZ care au rezultat drenajul banilor din bugetul Romaniei in bugetul Austriei.SINGURUL PARTID CARE S-A OPUS ACESTEI MARI TRADARI NATIONALE A FOST PRM si liderul acestuia,C.V.TUDOR.De aceea PRM NU A MAI FOST LASAT SA INTRE IN PARLAMENT.SUPERIORII MASONI AI CONDUCATORILOR POLITICI DIN ROMANIA VOR SUBJUGAREA ROMANIEI,BUNASTAREA TUTUROR BECHTEL-ilor,ROCKEFELLER-ilor,SOROS-eilor,ROTSCHILD-ilor,MITTAL-ilor,HABSBURG-ilor,nu bunastarea lui Ion,Gheorghe,Vasile,Florin,Ana,Marin,Elena,familia mea,familia ta,prietenii mei,prietenii tai,vecinii mei,vecinii tai.CU SIGURANTA EXISTA INFLATIE DE TRADATORI IN ROMANIA,SI CAPATUL HIDOS AL TRADARII SE NUMESTE CLASA POLITICA ROMANEASCA,MARIONETE IN MAINILE PAPUSARILOR MASONI GLOBALISTI SI GLOBALIZATORI

Unde sunt ja'vrele???????????????????

CUPOLA ROSIE 90-2009
MAFIA ROSIE PNL 93

cum adica

chiar daca nu se publica noua guvernare nu are acces la documente? Ce fel de tara este asta? Poate ca noua coalitie este in cirdasie cu ei de nu face publica chestiunea.

Tariceanu, petrolistul si mafiotul!

Acesta este unul din multele tunuri date de Trariceanu pe sfarsit de mandat.Acum organele abilitate trebuie sa se autosesizeze si sa maearga in sfarsit acolo unde-i e locul, adica la puscarie.

 

Ati citit macar tot articolul? Nu cititi numai titlul, ca duce in eroare. Scrie acolo ca au fost concesionate in 1990, iar atunci cine era maretul nostru presedinte, care nu vroia sa vanda tara?

DOMNULE CUZA...

...SI PE FORMUL ASTA SE MUNCESTE SI NU SE GINDESTE IN CEL MAI BUN SPIRIT FESENIST.

bai j.i.godie

...timpit esti tu si *** care te-o adus pe lume...cine p.izda mati te crezi?...cum iti permiti sa faci pe cei care scriu pe forum timpiti

Nu i-am facut eu! Doamne fereste! Eu doar i-am deconspirat si le-am spus pe nume ;)

nesimtitului, Cuza!

Tu esti chiar t.ampit de dai inainte cu aceeasi placa.Eu cred ca toti au citit articolul si nu se iau dupa tine sau dupa ala de la ANRE,daca ar fi corecta afacerea, de ce este pus totul la secret nesimtitule?

Am spus eu ca afacerea nu e nesimtita? Tocmai ca este mult mai nesimtita datorita faptului ca a afacerea a fost facuta cand se striga in gura mare "Nu ne vindem tara!"...

CE-TI DORESC EU TIE DULCE ROMANIE??????

CUPOLA 90-2009 .........................
MAFIA PNL 93............................

 

porci ordinari

Petrolul si gazele nu mai sunt de mult ale noatre. "Ni s-au dat" stiindu-se din start ca vor ajunge la cine trebuie.

este

O J.I.G.O.D.I.E PENALA! CE PAZESTE SRI-UL? Cred ca in spatele lui este PATRICIU! Acum inteleg de ce vrea sa se retraga din fruntea PNL-ului asa repede!

nesimtire crasa

Fie suntem noi t_a_m_p_i_t_i, fie nesimtirea celor de la guvern a depasit orice limita a bunului simt. Cum este posibil sa concesionezi un teren aflat in litigiu??? Stiu ca simtul de raspundere civila a disparut de tot, dar totusi....orice are o limita, poate daca punem mana pe pietre si ne manifestam bucuria fata de ei le revine simtul de raspundere profesionala.

 

Se pare ca nimeni nu a citit articolul... Deci consluzia este: Da, sunteti si tampiti, si guvernul este nesimtit.

@ Cuza

Poate ca suntem tampiti ca v-am lasat sa furati asa mult! Daca noi suntem tampiti voi sunteti HOTI! Ps. Schimba poza pt. ca nu este reprezentativa profilului tau!

Ne-ati lasat? Ne fiind eu si mai cine?

Si da: Un popor care voteaza lichene la putere este un popor de tampiti! De ce credeti ca a ajuns Iliescu de 3 ori presedinte? Pentru ca suntem atat de inteligenti?

@ cuza

"Un popor care voteaza lichene la putere este un popor de tampiti!" Pai, sa inteleg ca tu nu ai votat cu "lichenele" de la putere si nu esti *** sau ca nu faci parte din acest popor? Oamenii tampiti sunt oameni bolnavi si au nevoie de tratament medical! Probabil ca tu ai fost tratat si atunci te rog sa ne dai si noua adresa doctorului care te-a tratat! Problema reala este cine si cu ce-i trateaza pe acesti oameni politici care in campania electorala sunt numai miere si vorbesc 'sanatos'? Si care este unitatea ta de masura pe care o folosesti cand spui acest 'diagnostic'? Sa inteleg ca pt. tine toata lumea e tampita, numai eu sunt sanatos? CURIOS! ps. cat prveste cazul ilici pot sa afirm ca a fost votat de oameni sanatosi ca tine!

Din fericire eram prea tanar ca sa pot vota pe vremea aceea, si nici nu am avut ocazia sa ma patez cu rusinea de a fi ajutat un astfel de personaj precum Iliescu la putere.

Si da, noi ca popor suntem niste dobitoci si tampiti, incluzandu-ma pe mine, pe tine, pe oricine traieste sau a trait vreodata aici.

Derbedeu

Pun pariu ca in spatele afacerii dubioase se afla Patriciu!
Modificati legea raspunderii ministeriale domnilor parlamentari! Nu-i lasati sa fure in asemenea hal.

 

Puscarie nu face!!

La puscarie cu el! Ce jaf ordonat ,organizat

 

Si dintr-un astfel de contract sunt platiti astia de tot injura pe aici !

Tare Dl Tariceanu !(sic)
Un comtract pentru alegeri , sa putem plati si sa ne realegem , un contract pentru partid , sa obtina procente multe , un contract pentru aia de asta-vara , ca daca nu-i dau cadouri se duce cu Jerome , un contract pentru nevasta-mea sa taca din gura , un contract sa am si eu de seminte , un contract pentru mama , sa dea la rudele din Grecia , ....

 

CONCESIUNEA NU INSEAMNA POSESIE.

GUVERNUL TARICEANU A RECUNOSCUT NOUL POSESOR AL DREPTULUI DE CONCESIUNE.CE GUVERN A INSTITUIT ACEST DREPT?SI CIND?

 

Concesiunea

Concesiunea nu inseamna posesie. Inseamna ca dupa ce s-a scos tot ce e valoros sa fie abandonata statulul posesor ca sa faca bors cu ea.
Aici miroase f.f. urit. De ce pe timpul saracului si cinstitului a fost vinduta o bucata de tara ?? Desi lozinca lor era pe acele timpuri ,,NU NE VINDEM TARA ??
De ce sint clasificate informatiile? Se refera la apararea tarii sau la apararea unor banditi pusi pe furat?
De ce era atit de urgent ca sa fie data o ordonanta de urgenta pentru schimbarea firmei?? Nu cumva ca sa ajunga in mainile cui trebuia? Oare cine va profita ,in dauna statului ,de toate aceste mirsavii?

CORUPTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

CORUPTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
CORUPTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
CORUPTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
CORUPTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
CORUPTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Un posting extrem de inteligent!

Bravo!

fapte penale

comise de iresponsabili(ca sa nu zic talhari)! Cum poti concesiona ceva ce nu-ti apartine?? Fostului prim-ministru ii apartine aceasta greseala impardonabila!A acceptat in avans o tradare sau a ticluit o marsavie cu bataie lunga,sperand ca va mai fi un timp indelungat in fruntea guvernului? N-ar fi frumos,cinstit sa asistam la decapitari corecte si nu doar de.....acari PAUNI??

 

Chiar nu a citit nimeni articolul?

Omule,

Tu esti chiar t.ampit de dai inainte cu aceeasi placa.Eu cred ca toti au citit articolul si nu se iau dupa tine sau ala de la ANRE,daca ar fi corecta afacerea, de ce este pus totul la secret nesimtitule?

Absolut revoltator

De aici se poate deduce ca rusii au facut ceva prospectiuni in zona si stiau despre ce e vorba . Se mai deduce ca aripa desprinsa din P.N.L.in 1991 in luna martie numita P.N.L.-at si ulterior P.L. 93 a fost o oficina K.G.B.-ista . Nu intamplator patriciu a semnat in 1991 , alaturi de ion iliescu si victor surdu ( fost director general ptr Romania al Luk Oil ) " Carta pentru Democratie si reforma " . Iarasi devin explicabile eforturile si investitiile lui patriciu de a invada P.N.L.-ul dupa 1999 si de a reusi in decurs de 5 ani sa-l transforme in cooperativa prin inlaturarea sau convertirea tuturor opozantilor indiferent de nivelul la care s-a aflat . A pus altfel aceasta structura mafiota care s-a impototonat cu numele unui partid istoric la dispozitia rusilor .
Ar trebui acuzat de inalta tradare si de subminarea economiei .Dupa parerea mea nici o pedeapsa nu ar fi prea mica .

 

Stii ca Sudu Victor este iar in Parlament ?

A intrat asa , fara galagie multa ; o fi ramas iar fara bani ? S-au terminat banii lui Ilie Alexandru ? Mai vinde el falsuri cu certificat de autenticitate obtinut in strainatate ?
Ca la asta se pricepe brici , e mare , e international excrocul !

Ca sa vezi .

Observati ca se leaga . Cu respect .

ASA da.

Asta da liberalism, la care se adauga slugarnicia, graba de decima natiunea romana.

 

bine ca a castigat Romania insula Serpilor , acum pot sa-mi revendic dreptul la proprietate !

daca Tariceanu a concesionat drepturile de exploatare din perimetrul insulei serpilor inaintea verdictului de la Haga , inseamna ca in spatele acestui srl cu capital de 200 ron sunt oameni foarte importanti iar decizia de la HAGA nu a fost o surpriza pentru ei , numai ca surpriza le-o voi face eu ; eu sunt mostenitorul de drept al insulei serpilor , am toate actele pregatite sa-mi revendic dreptul la proprietatea bunicilor mei , bunici care , piarati fiind isi imparteau prada pe insula serpilor inca din anul 1830, iar la revolutia pasoptista , prin proclamatia de la islaz din 9 iunie 1848, bunicul meu a fost improprietarit cu insula serpilor , act inmanat personal de ION HELIADE RADULESCU , POFTIM SURPRIZA LUI TARICEANU !!!!!!!

@Gigeone .

Domnule sa va ajute Dumnezeu . Am citit Thalasa lui Alexandru Macedonski , o lucrare exceptionala iar de acolo se desprinde ideea ca insula era prop privata deoarece Regatul Romaniei platea chirie pentru amplasarea farului . Cu respect .

Eu ma ofer martor ;

I-am auzit pe parintii mei vorbind despre asta si am si un document vechi acasa !
Gratis !
Ba nu gratis , sa-l bagam pe Tariceanu la bulau !

capital social?

Din cate stiu valoarea minima a capitalului social este de 1000 ron, firma nu si majorat capitalul social? Daca nu ar fi trebuit lichidata. Daca da, reporterul nu este f bine informat

 

Citi va rog comentariul lui je(g)rome .E concludent ptr. tesasura facuta de rusi si de tradatorii Romaniei in frunte cu patriciu .Cu respect .

eu

Nu exista guverne anterioare!!!Exista doar o singura camarila care a guvernat! Din nefericire orice lucru rau (Gorbunov) sau bun (Insula Seerpilor) scoate la iveala o tara mincata de coruptie si un puternic sentiment de iresponsabilitate.

 

UNDE ESTI,MAGITITEL...

...Si alti apologeti liberali?FANARIOTUL MASON TARICEANU A JEFUIT BUGETUL NATIONAL,A DAT FUNDATIA GOJDU(10 miliarde euro)UNGURILOR(desi testamentul lui Gojdu lasa aceasta avere BOR)si CONCESIONEAZA RESURSELE ENERGETICE ALE ROMANIEI STRAINILOR.De ce nu am putea sa ne exploatam noi proprile resurse?De ce sa castige altii ce ni se cuvine noua?MARE *** TARICEANU SI GLOATA LUI LIBERALA!Pe de alta parte nu pot sa nu-mi amintesc marile PRIVATIZARI FRAUDULOASE SI TRADATOARE ale PETROM si ROMGAZ care au rezultat drenajul banilor din bugetul Romaniei in bugetul Austriei.SINGURUL PARTID CARE S-A OPUS ACESTEI MARI TRADARI NATIONALE A FOST PRM si liderul acestuia,C.V.TUDOR.De aceea PRM NU A MAI FOST LASAT SA INTRE IN PARLAMENT.SUPERIORII MASONI AI CONDUCATORILOR POLITICI DIN ROMANIA VOR SUBJUGAREA ROMANIEI,BUNASTAREA TUTUROR BECHTEL-ilor,ROCKEFELLER-ilor,SOROS-eilor,ROTSCHILD-ilor,MITTAL-ilor,HABSBURG-ilor,nu bunastarea lui Ion,Gheorghe,Vasile,Florin,Ana,Marin,Elena,familia mea,familia ta,prietenii mei,prietenii tai,vecinii mei,vecinii tai.CU SIGURANTA EXISTA INFLATIE DE TRADATORI IN ROMANIA,SI CAPATUL HIDOS AL TRADARII SE NUMESTE CLASA POLITICA ROMANEASCA,MARIONETE IN MAINILE PAPUSARILOR MASONI GLOBALISTI SI GLOBALIZATORI

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor