Udrea si Berceanu, luati la rost de colegii din PD-L

Marti, 16 Februarie 2010, ora 11:38
4126 citiri
Udrea si Berceanu, luati la rost de colegii din PD-L
Foto: casastirilor.wordpress.com

Ministrii Elena Udrea si Radu Berceanu au fost luati la rost luni, in sedinta Biroului Permanent al PD-L, de propriii colegi care le-au reprosat ca nu se ocupa de drumurile proaste de la tara si de constructia de locuinte in mediul rural.

Surse pedeliste citate de Romania libera precizeaza ca Radu Berceanu a fost certat de presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Florin Popescu.

Acesta i-ar fi spus ministrului Transporturilor: "Voi ati vazut cum arata drumurile, ca iti rupi gatul in gropi? Cu astea vrei sa intram in zona euro? Nici nu ne primesc dracului aia acolo!"

Raspunsul lui Berceanu a fost neintarziat si previzibil: "Cu ce bani sa facem drumuri? Crezi ca nu vreau eu sa le fac? I-am cheltuit pe toti pe deszapeziri".

Radu Berceanu injura drumurile proaste si lipsa banilor

Dar aceasta replica s-a invechit si colegii din PD-L nu i-au dat crezare lui Berceanu.

"Solutii, de fapt, exista - banii europeni -, numai vointa lipseste", a declarat pentru Romania libera un vice PD-L.

"Ne dam mare partid de dreapta si ne ocupam de pensii si salarii, in loc sa investim. Ne-am saturat de acelasi refren - ca e an de criza, ca nu sunt bani, ca asa cere FMI. Pana cand?", mai spun sursele citate.

Ministrul Transporturilor zicea zilele trecute ca injura drumurile proaste din Romania, ca orice sofer, dar si lipsa banilor si a legislatiei care il impiedica sa le repare.

"Injur si acum cum injuram atunci, cand nu eram ministru la Transporturi. Ii injur pe aia care nu fac. Acum stiu si de ce nu fac, dar nu inseamna ca nu sunt nemultumit. Injur lipsa de bani", spunea Berceanu.

Berceanu despre autostrazi: Poate ca vom termina undeva o portiune

Nici Elena Udrea, sefa la Dezvoltare si Turism, nu a iesit nesifonata de la sedinta de luni a BPN. Si ei i s-a reprosat ca nu se ocupa de constructia de locuinte pentru tineri in zonele rurale, de exemplu, extinderea Programului "Prima Casa" la sate. Ca si Berceanu, Udrea s-a scuzat spunand ca nu are fonduri pentru astfel de proiecte.

Elena Udrea, in inspectie imobiliara: Vrem sa vedem daca ANL-ul este competitiv

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Berceanu bani drumuri, #Berceanu bani infrastructura, #Udrea Prima Casa , #ancheta