Unchiul baronului Oprisan locuieste la azilul de saraci

Joi, 18 Decembrie 2008, ora 10:32
2869 citiri
Unchiul baronului Oprisan locuieste la azilul de saraci
foto: Ziarul de Vrancea

Unul dintre unchii baronului PSD de Vrancea, Marian Oprisan, traieste din mila publica la un adapost pentru oamenii strazii.

Unchiul politicianului, Danut Gherarde, in varsta de 58 de ani, a ajuns in Adapostul de noapte "Sf. Nicolae" pentru oamenii strazii din Focsani, unde este sef de dormitor, informeaza Ziarul de Vrancea.

Danut Gherarde este fratele mamei lui Marian Oprisan, Lucica Gherarde, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai prospere pensionare din judet. Fratele mamei lui Marian Oprisan a facut de cateva ori puscarie si, pentru ca nu are un adapost, a hoinarit multi ani pe langa gara din Focsani, fara sa-l ajute nimeni din familie.

Dupa ce a suferit o operatie pe creier, Danut Gherarde s-a lasat de bautura si s-a "cumintit", dupa cum spune. "Eram nebun inainte, faceam rau. Da' de cand m-am operat, gata! S-a terminat si cu bautura! Eram in coma, de nu mai stiam de mine. Boschetarii nu stiau ce sa-mi faca si au chemat Salvarea. Am avut noroc.

M-au dus la Bucuresti si m-au operat ca altfel puteam sa paralizez. N-am avut bani nici sa ma intorc acasa, noroc cu o asistenta careia i-am spus ca sunt unchiul lui Marian Oprisan si a chemat o ambulanta si m-a trimis la Focsani", povesteste Danut Gherarde.

Acesta a povestit ca nepotul lui, Marian Oprisan, nici macar nu a vrut sa-l primeasca in audiente la Consiliul Judetean si nici nu-l baga in seama cand il intalneste pe strada.

Cu toate acestea, Gherarde, care urmareste cu interes stirile de la televizor, a declarat ca este mandru ca nepotul sau "face guverne pe la Bucuresti". Unchiul sefului Consiliului Judetean si al PSD Vrancea, care vagabonda pana mai ieri prin Eurogara Focsani, spune ca ii pare rau ca s-a certat cu familia si ar vrea sa se impace cu celebrul sau nepot.

"E foarte rau sa fii singur, sa n-ai tu o casa si pe cineva apropiat. Daca s-ar putea, eu as vrea sa vorbesc cu nepotul meu", a declarat Danut Gherarde.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#unchiu Marian Oprisan, #locuieste adapost, #renegat nepot , #ancheta