Vezi cum va arata autostrada suspendata a lui Oprescu

Marti, 21 Octombrie 2008, ora 21:44
13584 citiri
Vezi cum va arata autostrada suspendata a lui Oprescu
Foto: Cotidianul

Fiecare roman si mai ales fiecare bucurestean s-a intrebat, in timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, ce vrea sa spuna Sorin Oprescu in legatura cu autostrada suspendata.

Cinicii au spus ca viseaza, insa primarul Capitalei a venit si a aratat ca nu au fost doar promisiuni desarte, ci are si un plan al fabuloasei autostrazi.

Astfel, autostrada suspendata va avea aproximativ 12 kilometri si o inaltime de minimum 10 metri. Pornind din nordul Capitalei spre est, ea se va desfasura, sub forma de inel, peste soseaua Petricani - calea Bucuresti-Constanta, apoi va cobori spre sud, pe deasupra strazilor Colentina, Doamna Ghica, Fundeni-Pantelimon, Morarilor, ajungand apoi pe Bulevardul 1 Decembrie.

Continua spre FAUR - poarta 4, punct din care va strabate o zona in care nu este nimic construit, pentru a se intersecta cu Bulevardul Theodor Pallady. Traseul continua apoi dupa serele Berceni, iese pe soseaua de centura din sud-estul Bucurestiului, asezandu-se din nou pe deasupra caii ferate din sudul orasului.

In dreptul soselei Alexandria urca spre nord, trecand pe deasupra bulevardului Progresul, paralel cu acesta, iar apoi peste intersectia Razoare, de unde va urma traseul liniei de cale ferata dintre bulevardele Drumul Taberei si Timisoara.

In partea de vest va trece peste Bulevardul Iuliu Maniu si va urca spre nord prin spatele Lacului Morii, dupa care va strabate o zona construita, paralel cu Podul Grant. Traseul va strabate apoi nordul orasului pana se intersecteaza cu capatul aflat in dreptul soselei Petricani, a aratat Oprescu la B1Tv, citat de Cotidianul.

Specialistii apreciaza ca va costa intre 18 si 35 de milioane de euro/km.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#autostrada, #suspendata, #Sorin Oprescu, #Bucuresti , #ancheta