Astarastoae: ANI a devenit cel mai bun agent electoral al meu

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 13:37
1163 citiri
Astarastoae: ANI a devenit cel mai bun agent electoral al meu
Foto: Realitatea TV

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania (CMR), Vasile Astarastoae, a declarat, luni, ca ANI a devenit cel mai bun agent electoral al sau, fapt ce i-a adus si un numar mare de voturi la alegerile care au avut loc pentru functia de rector al UMF "Gr. T. Popa" din Iasi.

"In urma comunicatelor pe care Agentia Nationala de Integritate le-a trimis presei, numarul celor care m-au sustinut pentru functia de rector al Universitatii de Medicina si Farmacie 'Gr. T. Popa' (UMF) din Iasi a crescut considerabil.

De asemenea, saptamana aceasta, sunt alegeri si pentru sefia Colegiului Medicilor din Romania. Dupa ce ANI a precizat ca sunt incompatibil, mai multi reprezentanti din patru judete m-au sunat sa imi spuna ca ma sustin pentru un nou mandat", a mai spus Astarastoae.

Seful CMR a mai spus, ca in momentul in care o instanta de judecata va demonstra ca este incompatibil, va renunta la unele functii.

"Ma mira ca, dupa opt ani, ANI descopera brusc faptul ca detin aceste functii", a mai spus Astarastoae.

Vasile Astarastoae, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi, se afla in stare de incompatibilitate dupa ce inspectorii Agentiei Nationale de Integritate au constatat ca ocupa mai multe functii in acelasi timp.

Rectorul UMF Iasi, Vasile Astarastoae, declarat incompatibil de ANI

ANI anunta ca incepand cu 13 ianuarie 2011 Astarastoae Vasile a exercitat simultan calitatea de rector al Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" din Iasi, cat si functiile publice de conducere de director al Institutului de Medicina Legala Iasi, presedinte al Colegiului Medicilor din Romania, presedinte al Colegiului Medicilor din Iasi, presedinte al Comisiei Centrale de Arbitraj din cadrul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si membru in Comisia Superioara de Medicina Legala din cadrul Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici", incalcand legea, se arata intr-un comunicat remis luni Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Vasile Astarastoae incompatibil, #Vasile Astarastoae incompatibil ANI , #ANI