Director general din Ministerul Transporturilor, in incompatibilitate

Vineri, 09 Mai 2014, ora 18:19
2633 citiri
Director general din Ministerul Transporturilor, in incompatibilitate
Foto: Arhiva

Marcel-Ioan Bolos, director general in cadrul Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Transport, din Ministerul Transporturilor, a fost gasit in incompatibilitate de Agentia Nationala de Integritate (ANI).

Potrivit ANI, Marcel Bolos a fost incompatibilitate in perioada 9 mai - 6 iunie 2012, cand a detinut functia de director executiv in Directia Management cu Finantare Internationala in cadrul Primariei Municipiului Oradea si functia de secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

El a mai fost in incompatibilitate si in perioada 1 ianuarie 2013 - 1 ianuarie 2014, cand a detinut functiile publice de conducere de director executiv in Directia Management cu Finantare Internationala in cadrul Primariei Municipiului Oradea si de director general adjunct la Ministerul Transporturilor, precum si in intervalul 7 octombrie - 5 decembrie 2013, cand a detinut functiile publice de director general adjunct la Ministerul Transporturilor si director general in cadrul Institutului Regional pentru Cercetare, Educatie si Transfer Tehnologic.

Marcel Bolos a fost informat despre declansarea procedurii de evaluare si elementele identificate si a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Potrivit prevederilor legale, fapta persoanei cu privire la care s-a constatat incalcarea obligatiilor legale privind starea de incompatibilitate constituie abatere disciplinara si se sanctioneaza potrivit reglementarii aplicabile demnitatii, functiei sau activitatii respective.

Persoana fata de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decazuta din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica pe o perioada de 3 ani de la data eliberarii, destituirii din functia ori demnitatea publica respectiva sau a incetarii de drept a mandatului.

Daca persoana a ocupat o functie eligibila, nu mai poate ocupa aceeasi functie pe o perioada de 3 ani de la incetarea mandatului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Marcel Ioan Bolos incompatibilitate, #director Transporturi incompatibilitate ANI , #ANI