Seful ANRE, incompatibil: Voi contesta decizia in instanta

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 16:24
2561 citiri
Seful ANRE, incompatibil: Voi contesta decizia in instanta
Foto: energielive.ro

Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Niculae Havrilet, acuzat de ANI de incompatibilitate, a declarat ca va contesta decizia in instanta.

El a precizat ca inainte de a fi numit in functia de sef al ANRE, a demisionat din functia de director al unei firme si nu cunoaste "ce situatie" a determinat aceasta decizie.

Seful ANRE, Niculae Havrilet, incompatibil

"Mi-am dat demisia din functia anterioara imediat ce am fost numit in functia actuala. Nu cunosc ce situatie a determinat aceasta decizie. Voi contesta in instanta", a declarat Havrilet pentru Mediafax.

Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Niculae Havrilet, a fost declarat incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate (ANI).

Incepand cu luna iunie 2012, Havrilet detine, simultan cu functia de presedinte cu rang de secretar de Stat al ANRE, si functia de director general al S.C. Gascop S.R.L., societate al carei obiect de activitate se desfasoara in sectorul energiei electrice, termice si al gazelor naturale, ori in orice alte domenii care se afla in competenta ANRE, se arata intr-un comunicat ANI.

ANI precizeaza ca Niculae Havrilet "a fost informat despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza - de a fi asistat sau reprezentat de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris".

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Niculae Havrilet ANI incompatibil, #seful ANRE incompatibil , #ANI