Ziare.com

Sorin Rosca Stanescu: Presedintele ANI a incalcat legea, s-a antepronuntat

Duminica, 17 Martie 2013, ora 15:01

   

Sorin Rosca Stanescu: Presedintele ANI a incalcat legea, s-a antepronuntat
Senatorul Sorin Rosca Sanescu sustine ca, duminica dimineata, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, "a incalcat legea", intrucat "s-a antepronuntat" in cazul sau.

"Duminica dimineata, la Realitatea TV, raspunzand unei intrebari care i-a fost adresata de doamna Lavinia Sandru, domnul Horia Georgescu, presedintele ANI, a incalcat legea. Concret, acesta s-a referit la persoana mea, afirmand ca sunt investigat de institutia pe care o conduce.

Daca asa stau lucrurile, atunci il somez sa prezinte dovada comunicarii acestui fapt catre subsemnatul. Daca faptul ca as fi investigat de ANI nu mi-a fost comunicat in scris, ci doar la televizor, de catre insusi seful ANI, aceasta reprezinta atat o incalcare a legii, cat si un act de antepronuntare", spune Sorin Rosca Sanescu.

Potrivit sursei citate, "in realitate, singura informatie" care pana acum i-a fost comunicata oficial de catre ANI este ca, in ceea ce il priveste, a fost declansat un dosar de evaluare, "fara a se specifica in ce consta evaluarea sau care sunt indiciile aflate la dispozitia ANI care au determinat aceasta masura".

"De altfel, eu insumi am facut public acest fapt, chiar din momentul in care am primit comunicarea. Lipseste, insa, un document prin care sa fi fost instiintat ca ANI a declansat o alta faza, cea de investigare", a conchis senatorul.

Sursa: rNews

Articol citit de 1723 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

TURATORUL!

Un ziarit turnator ,securist ,pupincurit ajuns in parlament isi spune parerea ,cam atit .

 

Lasati domnule SRS ca se va descurca ANI sa va faca parul cret, nu e

nevoie sa-i mai impusionati dumneavoastra!

 

sr stanescu- securist ordinar!

mai borfasu;le,ai ajuns sa faci opinie di n fotoliul de parlamentar?> nu ti-e rusine *** ordinara?ne-am saturat de mutrele voastre care manjeste ecranul tv-urilor zilnic,ne-am saturat de laturile voatre securisti imputiti!

 

@ ploiesti / ptr Sorinäciö Raspindacu la Secu

Sa-i albeshti preshedintelui ANI "catargu" dupa aia noua
la totzi "ziarishtii" de la "Ziare.com..!!?

"Senatorul Sorin Rosca Stanescu".

Traducere: Securistul Sorin Rosca Stanescu.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor