Cancerul Romaniei moare de frica DNA (Opinii)

Sambata, 16 Martie 2013, ora 23:57
20180 citiri
Cancerul Romaniei moare de frica DNA (Opinii)

Judecatorii corupti reprezinta categoria cea mai nociva din tot sistemul de putere al statului - nu am nicio ezitare sa o spun.

Inregistrarile cu judecatoarele Costache si Dinu, retinute pentru mita, nu fac decat sa confirme ce a iesit la suprafata puternic in presa ultimilor ani, dar si ceea ce orice om care a avut de-a face cu Justitia stie - avem un corp de judecatori plin de coruptie, care a facut scapati mai multi corupti, mafioti si nemernici decat ne-am putea imagina.

Cum altfel va inchipuiti ca ar fi putut scapa asa de multi dintre cei care au vandut tara asta pe bucati? Oricine stie ca, daca afli la ce judecator sa mergi, rezolvi o treaba. Ai suficienti bani, e aproape sigur ca scapi.

Dosarul judecatoarelor corupte de la TAB: Cum imparteau mita intre ele

Un singur lucru ma bucura din toate povestile astea cu judecatori prinsi cu spaga - mor de frica DNA.

"Viorica Dinu: Bai, bai, nu vezi ca nu conteaza ca a venit USL-ul la putere... pentru spaga te leaga.

Daniela Petre: E mai bine asa, ca maine vreau sa bag si cererea pentru Iordache, ca sunt pe el.

Viorica Dinu: La recurs nu stiu, n-ai nicio sansa, pe cuvantul meu. Stii ce se intampla. Sunt foarte speriata pentru ca e un dosar monitorizat din afara. Ce mi-au zis astia de la Curte. Au zis: Nu, nu te baga ca nu, nu se..."

De retinut inca ceva aici - asa i-au zis astia de la Curte? Da? De ce ar fi studiat dinainte dosarul asta cineva de la Curte? Si de ce i-ar spune altui judecator? Realizam cat de intinsa e tumoarea asta canceroasa?

Cu asa judecatori, nu va fi niciodata bine

Sa ne intelegem un lucru - foarte, foarte multi judecatori din tara asta sunt absolut cinstiti, verticali, fara pata. Pacat ca o parte a colegilor lor este exact invers. Doar daca nu traiesti in Romania nu stii.

Cel mai socant e ca nu vorbim doar de judecatori din te-miri-ce orasel. Vorbim chiar de oameni de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Multi judecatori de acolo. "Dumnezeii Romaniei", cum ii numea cel care "ii avea in maneca", fostul senator PSD Catalin Voicu.

Tristul adevar e ca, atat timp cat vom avea asa multi judecatori "mari" manipulati, manipulabili, spagari in toata puterea cuvantului, lucrurile vor sta in continuare rau.

Totusi, e bine ca DNA lucreaza. Luati lista judecatorilor si procurorilor pe care i-a prins. E lunga si contine cateva dintre cele mai sonore nume din bransa. Luati interceptarile. Pentru toti mafiotii astia, DNA e "focul", e "dusmanul", e pericolul mortal.

Pentru noi, DNA e una dintre putinele institutii in care ne putem pune speranta. De aceea, e atat de importanta si nimeni nu ar trebui sa se atinga de ea. De aceea, Uniunea Europeana insista atat de mult. Si de aceea e esential pentru toata increngatura asta de corupti ca nici Consiliul Superior al Magistraturii sa nu fie unul corect si reformist.

CSM e cheia puterii in Romania

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#justitie corupta Romania, #judecatoare prinse spaga , #anticoruptie
Comentarii
Poza mameluc
mameluc
rank 5
Poza bum
bum
rank 5
in numele democratiei originale , USL le baga mana-n gat celor care