Barbat acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu 11 minori

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 19:57
1863 citiri
Barbat acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu 11 minori
Foto: NewsOne

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au trimis in judecata, joi, un barbat acuzat de viol si act sexual cu un minor, dupa ce, in ultimii trei ani, ar fi racolat alti 11 minori cu care a intretinut acte sexuale, fie cu acordul acestora, fie prin constrangere.

Iulian Spircu va fi judecat pentru 12 infractiuni de viol si de act sexual cu un minor, conform unui comunicat al Parchetului.

In rechizitoriul intocmit de procurori se arata ca in perioada 2008- 2011 barbatul "a racolat si ademenit, prin utilizarea de site-uri de socializare, prin postarea pe internet pe site-uri de profil de anunturi privind disponibilitatea intretinerii de acte sexuale sau prin intermediul persoanelor racolate (carora le solicita servicii de intermedierea cunoasterii altor minori), 11 minori in vederea intretinerii, cu acordul acestora sau prin constrangere, de acte sexuale, orale si anale, oferind in schimb sume de bani, telefoane mobile si obiecte de imbracaminte".

De altfel, anchetatorii au descoperit ca actele sexuale se consumau la domiciliile minorilor, in locuri publice (parcuri, toalete existente in centre comerciale, hoteluri), cat si in locuintele prietenilor barbatului.

Mai mult, suspectul incerca sa ii impresioneze pe minorii racolati, prezentandu-se ca o persoana cu studii, afirmand ca este absolvent al Liceului "I.L. Caragiale" si SNSPA, precum si faptul ca a abandonat Facultatea de Filozofie, sustinand totodata ca ocupa o functie foarte importanta intr-o institutie de stat.

Pe de alta parte, barbatul obisnuia sa le vorbeasca potentialelor victime sau prietenilor despre relatiile sale, pe care le numea "combinatii", oferind in acest fel indicii despre persoanele minore, dar si despre modul in care intentiona sa se razbune atunci cand minorii refuzau sa mai continue relatiile homosexuale.

Dosarul a fost trimis, spre competenta solutionare, Tribunalului Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sex minori, #sex copii Bucuresti, #relatii sexuale minori , #arestare