Barbatul acuzat ca si-a injunghiat fosta sotie pe Aeroportul Sibiu a fost arestat preventiv

Joi, 05 Mai 2016, ora 22:56
3389 citiri
Barbatul acuzat ca si-a injunghiat fosta sotie pe Aeroportul Sibiu a fost arestat preventiv
Foto: Arhiva/Ziare.com

Barbatul acuzat ca si-a injunghiat fost sotie in incinta Aeroportului Sibiu, dupa ce aceasta s-a intors din Germania, a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativa de omor. Victima este in continuare in spital, in stare stabila.

O femeie a fost injunghiata pe aeroportul din Sibiu

Surse judiciare au declarat, joi seara, ca barbatul din municipiul Sibiu care si-a injunghiat fosta sotie in incinta Aeroportului Sibiu a fost arestat preventiv, magistratii Tribunalului Sibiu emitand pe numele sau mandat de arestare pentru 30 de zile, informeaza News.ro.

Sursele citate spun ca barbatul si-a fi recunoscut fapta in fata anchetatorilor, dar a sustinut ca are probleme psihice.

Verificarile au demonstrat insa ca figureaza in evidentele medicilor cu diabet si o boala renala pentru care face dializa.

Potrivit oficialilor Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, miercuri, barbatul si-a asteptat la Aeroportul International Sibiu fosta sotie, care se intorcea din Germania, unde lucrase ca asistent medical in baza unui contract legal.

"Au avut discutii contradictorii motivate de faptul ca C.R.T. dorea continuarea relatiei cu fosta sotie, fiind insa respins, dupa care, in parcarea aeroportului, a lovit-o de mai multe ori cu cutitul in zona toracelui. Dosarul a fost inregistrat initial la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, unde s-au efectuat cercetari pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala", au afirmat reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

Acestia au precizat insa ca, urmare a concluziilor retinute in fisa de constatari preliminare - "persoana vatamata a suferit leziuni traumatice ce au putut fi produse prin loviri repetate (...), ce necesita 30 - 35 zile de ingrijiri medicale, si in urma carora viata acesteia a fost pusa in primejdie" - s-a dispus schimbarea incadrarii juridice in tentativa la infractiunea de omor calificat si declinarea competentei in favoarea Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

Reprezentantii Spitalului Judetean Sibiu au informat ca victima este in continuare internata in Sectia Terapie Intensiva, in stare stabila.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#barbat injunghiat fosta sotie Sibiu, #barbat arestat injunghiat femeie aeroport Sibiu, #femeie injunghiata aeroport Sibiu , #arestare