Barbatul care a incendiat opt masini in Bucuresti a fost arestat preventiv

Sambata, 07 Aprilie 2018, ora 16:07
4476 citiri
Barbatul care a incendiat opt masini in Bucuresti a fost arestat preventiv
Foto: Captura Antena 3

Barbatul acuzat ca a incendiat, in urma cu o saptamana, opt masini, in Bucuresti, a fost arestat preventiv, sambata, pentru 30 de zile, potrivit Politiei Capitalei.

Anchetatorii sustin ca acesta si-a recunoscut faptele si ca nu exista nicio legatura intre el si proprietarii autoturismelor.

Pentru depistarea suspectului, au fost vizionate peste 300 de ore de imagini.

"La aceasta actiunea au participat 40 de politisti judiciari de la Sectorul 1 si toti politistii de ordine publica din Politia Capitalei, caroroa le-au fost transmise toate datele in legatura cu autorul acestor fapte. Nu au fost stabilite toate argumentele pentru care el a incendiat aceste autoturisme. A fost destul de ambiguu in exprimare si nu exista o legatura intre el si proprietarii masinilor incendiate. Si-a recunoscut toate faptele.

Nu a mai savarsit in trecut astfel de fapte. In decursul celor 6 zile politistii au vizionat peste 300 de ore de imagini. Au fost audiate peste 30 de persoane si au fost conduse la sectie mai multe persoane care semanau cu autorul acestor infractiuni. Am beneficiat de ajutorul unor martori care l-au vazut pe autor inainte si dupa comiterea faptelor", a declarat seful Politiei Sector 1, comisar sef Ionut Dana

Barbatul are 45 de ani si este din Bucuresti.

"Este sofer profesionist, are permisul suspendat. A fost depistat in trafic cu un autoturism cu numere expirate si are dosar penal. Are copii, nu e casatorit, probabil si de aici a degenerat tot comportamentul lui si s-a ajuns la aceste incendieri. E un caz dificil, nu am mai avut astfel de cazur. Nu putem spune ca e un piroman asa cum e el cunoscut in cazuistica noastra. In aceste zile, cetatenii din Bucuresti nu au fost in pericol. Noi ne-am luat masuri suplimentare in anumite zone, astfel incat sa nu se mai produca astfel de evenimente. Prezinta anumite tulburari de comportament. Credem ca este un caz izolat", a mai precizat Ionut Dana.

Este vorba despre trei incendii care s-au produs sambata seara, pe 31 martie, in mai putin de o ora, fiind afectate in total opt masini. Primul incendiu a fost anuntat la 112 sambata, in jurul orei 23.00, in strada Gala Galaction, unde pompierii au gasit trei masini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de caldura degajata. Imediat, a fost anuntat un incendiu similar in strada Petru Rares, unde a fost identificat un autoturism distrus in proportie destul de mare. O a doua masina parcata pe aceasta strada era afectata in partea frontala. Cel de-al treilea incendiu s-a produs in strada Nicolae Ionescu, la doua masini care ardeau cu flacara, pe o suprafata de peste 80% din caroserie.

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#barbat incendiat masini bucuresti arestat , #arestare