Declaratii socante ale fiului primarului din Deta: Nu am rezistat si le-am dat o corectie

Marti, 26 Iulie 2011, ora 09:06
3461 citiri
Declaratii socante ale fiului primarului din Deta: Nu am rezistat si le-am dat o corectie
Foto: Top News

Calin Roman, fiul primarului din Deta si unul dintre tinerii care au participat la altercatia de sambata din localitate, a socat prin declaratiile sale. Acesta spune ca a trebuit sa le dea o corectie victimelor pentru ca se "dadeau" la fetele din oras.

"Tiganii s-au pus cu noi. Se credeau mari smecheri. Ne-am enervat ca se dadeau la fetele noastre. Nu am rezistat si le-am dat o corectie. Noi am vrut sa facem un bine. Va spun ca in viata mea nu am cerut taxa de protectie. Nu am nevoie de banii unora ca sa traiesc. Am loc de munca, sunt un om linistit, dar nu am cum sa nu ma enervez cand oamenii sunt amenintati si jigniti langa mine", a declarat Roman politistilor, potrivit Adevarul.

Anumite surse au declarat ca, in drum spre Judecatoria Deta, Roman a spus de mai multe ori ca nu regreta ca a folosit sabia.

Fiul primarului din Deta si complicii sai, arestati pentru 29 de zile

Fostul sef al Politiei orasului Deta spune ca fratii Roman dadeau bani cu camata

Fostul sef al Politiei orasului Deta, Ioan Viorel Golosie, a declarat ca incidentul a avut loc din cauza faptului ca fratii Roman dadeau bani cu camata, iar victimele nu au platit la timp. Mai exact, ca Stefan Alexandru, victima cel mai grav ranita, ar fi imprumutat 5.000 de euro pentru a achizitiona tigari de contrabanda, insa a fost prins de politistii de frontiera pe fasia verde.

"In cazul de sambata noaptea nu a fost vorba despre nicio taxa de protectie. Nu e nicio mafie in Deta. La televizor a aparut ca orasul e condus de interlopi si ca politistii sunt niste lasi. Eu va spun ca aici se respecta legea. Cele trei victime au primit bani de la fratii Roman. Pentru ca nu si-au platit datoria, fratii i-au agresat. A fost o reglare de conturi. Ei au facut afaceri cu tigari si uite unde s-a ajuns", a declarat Ioan Viorel Golosie pentru Adevarul.

Acesta a mai spus ca fratii Roman s-au infuriat in momentul in care au auzit ca nu isi vor recupera banii repede pentru ca tigarile au fost confiscate si ca de aici a pornit conflictul.

Fiul cel mic al primarului si cei trei complici care au participat la scandalul de sambata noaptea au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, iar Bogdan Roman, capul retelei, a fost arestat in lipsa pentru 30 de zile.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#fiu primar Deta arestat, #scandal Deta arestari , #arestare