Deputatul spagar, lasat fara imunitate: Gheorghe Coman poate fi arestat (Video)

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 14:10
3436 citiri
Deputatul spagar, lasat fara imunitate: Gheorghe Coman poate fi arestat (Video)

Deputatul Gheorghe Coman poate fi arestat, dupa ce colegii sai din Camera Deputatilor au votat, vineri, in favoarea ridicarii imunitatii politicianului.

Decizia a fost luata dupa ce 190 de parlamentari au votat "pentru", iar 34 "impotriva".

Comisia juridica a avizat favorabil, luni, cererea de incuviintare a arestarii preventive a lui Gheorghe Coman.

Vicepresedintele comisiei, deputatul PSD Ciprian Nica, a precizat atunci ca pentru Gheorghe Coman a fost solicitata arestarea pentru o infractiune de insusire de foloase dintr-o functie de conducere politica intr-un anumit partid si nu ca deputat.

La finalul audierii in Comisia juridica, deputatul Gheorghe Coman a declarat ca nu are de gand sa-si dea demisia din calitatea de parlamentar, deoarece se considera nevinovat.

Politicianul este acuzat de luare de mita si trafic de influenta.

"Parlamentul Romaniei isi face datoria. Parlamentul nu este scut pentru infractori", a spus Valeriu Zgonea.

Procurorii au cerut arestarea preventiva a deputatului PC Gheorghe Coman, care a fost prins in flagrant in timp ce lua mita in valoare de peste 3.000 de lei.

Coman: Sunt nevinovat

Deputatul Coman a marturisit la inceputul saptamanii ca se va supune justitiei.

In schimb, el a precizat ca nu vrea sa demisioneze din Parlament, pentru ca se considera nevinovat.

Deputatul a fost intrebat de jurnalisti ce asteptari are de la colegii sai din Camera Deputatilor la votul de vineri, din plen. "Mesajul meu e sa-si faca datoria de parlamentar (...) Justitia sa-si faca datoria, colegii mei la fel", a mai afirmat Coman.

Deputatul a negat ca ar fi fugit de la flagrantul pus la cale de procurori, afirmand ca nu a fost urmarit in ziua respectiva, dar a doua zi politistii l-au cautat la domiciliu.

Totusi, DNA a aratat contrariul. Intr-un comunicat al institutiei, procurorii au sustinut ca deputatul a fost prins saptamana trecuta, dupa ce a fugit cu masina la momentul flagrantului.

Gheorghe Coman a fost prins de catre DNA chiar in timp ce lua mita pentru a mentine in functie o persoana din conducerea Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Buzau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#deputat spagar arestat, #deputat spagar vot, #deputati vot deputat spagar, #deputat spagar ridicare imunitate , #arestare