Diplomatul Silviu Ionescu se da schizofrenic, ca sa scape de puscarie

Marti, 11 Mai 2010, ora 09:42
3771 citiri
Diplomatul Silviu Ionescu se da schizofrenic, ca sa scape de puscarie

Diplomatul Silviu Ionescu a sustinut in fata magistratilor care au decis arestarea sa preventiva ca sotia sa este bolnava si el incepe sa prezinte simptome ale aceleiasi boli de care sufera aceasta (schizofrenie paranoida).

Diplomatul Silviu Ionescu, acuzat de producerea unui accident in care un om si-a pierdut viata, in Singapore, a fost arestat, in noaptea de 7 spre 8 mai, pentru 29 de zile, prin decizia Judecatoriei Sectorului 5.

Declaratia despre schizofrenie a fost consemnata in motivarea deciziei de arestare. Diplomatul le-a spus magistratilor ca "nu este senator, nu a fost membru al guvernului, astfel ca nu are pe cine sa influenteze, sotia sa este bolnava, iar acesta prezinta aceleasi simptome ale bolii de care sufera aceasta (schizofrenie paranoida)".

Expertii psihiatri considera ca Silviu Ionescu minte, deoarece simptomele acestei boli nu pot debuta la 49 de ani, cat are diplomatul in prezent, ci mult mai devreme.

In plus, surse din cadrul Parchetului General au dezvaluit pentru Puterea ca Ionescu a depus la dosar acte medicale din care rezulta ca este depresiv si a solicitat o expertiza medico-legala in acest sens.

Apoi, insa, in fata instantei s-a dat schizofrenic.

Diplomatul Silviu Ionescu a fost retinut de procurori

Tot in motivarea arestarii se precizeaza ca diplomatul Silviu Ionescu a incercat sa "zadarniceasca aflarea adevarului prin influentarea unor martori si prin alterarea unor mijloace materiale de proba".

Din probele administrate in dosar reiese ca diplomatul i-a solicitat, prin SMS, soferului sau, martor in dosar, "sa efectuze completari retroactive in caietul de bord al autoturismului A6, respectiv, sa creasca si cursa resedinta - Sophia Road, si de la Sophia Road la ambasada, la ora 2 a.m.".

Silviu Ionescu: Nu cred ca voi fi arestat, Romania nu e Singapore

De altfel, instanta noteaza in motivare ca, din probele administrate in dosar, Ionescu nu a mai ajuns la ambasada Romaniei din Singapore, asa cum a sustinut in declaratiile date in dosar, potrivit carora masina i-a fost furata din fata Ambasadei.

Tribunalul Bucuresti a stabilit pentru joi, 13 mai, termenul pentru judecarea contestatiei lui Silviu Ionescu impotriva deciziei Judecatoriei Sectorului 5, prin care a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Silviu Ionescu schizofrenic, #Silviu Ionescu arestat , #arestare