Directorul OTV Doru Iuga, arestat pentru 29 de zile

Vineri, 01 Iulie 2011, ora 17:05
2284 citiri
Directorul OTV Doru Iuga, arestat pentru 29 de zile
Foto: dandiaconescupresedinte.blogspot.com

Directorul OTV Doru Iuga, care fusese retinut vineri dimineata pentru implicare intr-o retea de proxenetism si sex cu minori, va fi arestat pentru 29 de zile.

Decizia a fost luata de Judecatoria Sectorului 2, care a emis mandate de arestare pentru alti sase dintre complicii acestuia, informeaza Antena 3.

Director OTV retinut pentru proxenetism si sex cu minori

Doru Iuga fusese retinut joi seara de procurori, alaturi de alti trei complici, sub acuzatia de proxenetism si sex cu minori, informeaza Realitatea TV. Printre acestia se numara si un om de afaceri german.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au organizat, joi dimineata, 24 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si Ilfov, cu scopul de a destructura o retea de proxenetism si prostitutie cu barbati si minori.

Printre suspecti, oameni de afaceri romani si straini, s-a aflat si directorul OTV, Doru Iuga, dar si oamenii de afaceri germani Zander Claus si Andrei Staicovici.

27 de persoane, printre care si cei nominalizati mai sus, au fost aduse cu mandat la sediul Politiei Capitalei, pentru audieri. Inainte de a intra in sediu, Iuga le-a strigat jurnalistilor ca el este audiat doar in calitate de martor.

Membrii retelei racolau barbati, dar si copii, pe care ii obligau sa intretina relatii sexuale cu alte persoane, sustin anchetatorii.

Surse judiciare apropiate anchetei au declarat pentru Adevarul o ca procurorii au aflat de reteaua de prostitutie in timp ce anchetau un dosar de santaj in care a fost cercetat petronul OTV, Dan Diaconescu.

De asemenea, tot surse judiciare au declarat ca ancheta este legata si de o crima petrecuta in 2004, la Ciolpani. Atunci, un baietel in varsta de 12 ani a fost violat, torturat si ucis fara ca autorul sa fie descoperit pana in prezent.

Cadavrul lui Ion Gabriel Dragomirescu a fost descoperit la inceputul lunii februarie 2004 in apropierea uneia dintre locuintele lui Zander Claus.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Doru Iuga arestat, #director OTV arestat , #arestare